ΤΟΠΙΚΑ

Με νέο πρόσωπο ο Κένταυρος που ενισχύεται σημαντικά

με-νέο-πρόσωπο-ο-κένταυρος-που-ενισχύε-851206

Με νέο πρόσωπο, ανανεωμένος και ενισχυμένος, θα παρουσιασθεί στο νέο πρωτάθλημα ο Κένταυρος. Η ομάδα της Νεάπολης έχει νέο πρόεδρο τον Γιώργο Τόρη, νέο προπονητή το Νίκο Τσεκούρα και πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της.
Από τον Κένταυρο αποκτήθηκαν ο έμπειρος αμυντικός Θεολόγος Ναλμπάντης που την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Ριζομύλου, ενώ έχει παίξει επίσης στη Νίκη, στον Πύρασο, στον Ηρακλή, στην Μηχανιώνα, στην Χαλκίδα και στον Μαγνησιακό. Επίσης ο Κένταυρος απέκτησε από τον Μαγνησιακό τον Βασίλη Ρομποτό, που έχει παίξει ακόμη σε Λεχώνια, Γ.Σ.Α. και Παναγροτικό, τον Αλέξη Οικονόμου που έχει αγωνισθεί και στον Τοξότη, τον Γιάννη Γκίνη που πέρασε και από τα Λεχώνια και τον Φώτη Αγραφιώτη.
Ακόμη ο Κένταυρος απέκτησε τον τερματοφύλακα Λεονάρδο Κονδύλη από τον Αστέρα, τον Κώστα Λιάρο από τον Θησέα, που έχει αγωνισθεί ακόμη σε Ολυμπιακό, Μαγνησιακό και Παλατιακό, το νεαρό Γιάννη Βαφίδη από τον Καμπανιακό, τον Μπάμπη Ντάγκα που αγωνιζόταν στη Θύελλα Ιωαννίνων, και τον Παναγιώτη Σκανδάμη που αγωνιζόταν στην Αργυρούπολη.
Από την περσινή ομάδα του Κενταύρου αποχώρησαν οι Μπαντέκας, Γιαννουσάς, Σύψας, Σατραζέμης και Κουτσιαρής.
Οσον αφορά στο νέο Δ.Σ., ο Γιώργος Τόρης είναι ο νέος πρόεδρος για τον Κένταυρο και διαδέχεται τον Αντ. Πασχούδη, που αποσύρθηκε από την ομάδα της Νεάπολης. Ο Τόρης υπηρετεί τον Κένταυρο εδώ και χρόνια από άλλη θέση στο Δ.Σ. και μετά τις πρόσφατες εκλογές πήρε τη θέση του προέδρου, ενώ αντιπρόεδρος αλλά και ταμίας είναι ο δραστήριος επίσης επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. Στέφανος Σακαβάλας και γραμματέας η ζωντανή ιστορία της ομάδας, Κίμωνας Αναστασόπουλος. Γενικός αρχηγός του Κενταύρου είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Απ. Δημητρίου και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο επίσης παλαίμαχος (όχι μόνο του Κενταύρου) Κώστας Μπόλτσης. Μέλη του νέου Δ.Σ. είναι οι Βασίλης Μαγγανάς και Ηλίας Καραγιάννης.
Η προετοιμασία του Κενταύρου έχει ορισθεί από τον τεχνικό Νίκο Τσεκούρα να ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Αυγούστου, ενώ για ένα 4ήμερο η ομάδα θα ανέβει και στα Χάνια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου