ΤΟΠΙΚΑ

Αισιοδοξία στον Πύρασσο

αισιοδοξία-στον-πύρασσο-851206

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, με τον τεχνικό Νίκο Χατζηκυριακίδη να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών -παλιών και νέων- και ήδη να σκέφτεται το μοντάρισμα.
Σημειώνεται ότι και ο Πύρασος έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό και τα νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι 14, καθώς αποκτήθηκαν οι Λεωνίδας Γκάγκας από τον Εθν. Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αγωνισθεί ακόμη σε Μαγνησιακό, Τοξότη, Γιάννης Πάσιος και Δημήτρης Φραγκούλης από τον Γ.Σ. Αλμυρού, Βασίλης Μπλότσικας και Ζάγκας από τους Νέους Αθλητές Νίκης, Φίλιππος Ρουκάς από τον Αστέρα Ριζομύλου, Στέφανος Ξηροφώτος, Κίτσιος και Δημούτσης από τον Θησέα, Τσιλίγκος από τον Ρήγα Φεραίο Κισσού, Κ. Κρεβατάς από την Ακρόπολη, Στούκας από την Αγία Παρασκευή, Σύψας από τον Κένταυρο και Αντώνης Λούμπαρδος από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.
Πάντως επειδή ο αριθμός των παικτών στο ρόστερ ξεπερνά τους 35, κάποιοι θα δοθούν δανεικοί στις Μικροθήβες και τον Αγροτικό Αϊδινίου, με τις οποίους υπάρχει στενή συνεργασία.
Από κει και πέρα η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά, ενώ τα πρώτα δείγματα γραφής ο Πύρασος θα τα φανερώσει στο φιλικό τεστ με τον Αστέρα Καρδίτσας στις 10 Αυγούστου στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου. Μία εβδομάδα αργότερα έχει προγραμματιστεί η ρεβάνς με την ίδια ομάδα στην Καρδίτσα. Επίσης οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν και δύο παιχνίδια με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στις 24 και 31 Αυγούστου, ενώ ενδιάμεσα στις 27/8 θα γίνει φιλικό με την Ενωση Λεχωνίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου