ΤΟΠΙΚΑ

Πριν γίνει παίκτης του Ολυμπιακού παρελθόν ο Κ. Μπαντάς

πριν-γίνει-παίκτης-του-ολυμπιακού-παρ-851206

Αλλη μια ξαφνική λύση συμβολαίου είχαμε χθες στον Ολυμπιακό, με τη διαφορά ότι στο προηγούμενο «επεισόδιο» έφυγε ο Βέρμπης που ήταν από πέρσι στην ομάδα, ενώ τώρα λύθηκε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του αμυντικού Κώστα Μπαντά, που ήρθε πριν από λίγο καιρό στην ομάδα…
Ο Κώστας Μπαντάς γεννήθηκε στις 19/7/1976 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο από την Αναγέννηση Καρδίτσας (1997-1999) και στη συνέχεια μεταγράφηκε στα Τρίκαλα, όπου έπαιξε δύο χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Παναχαϊκή (2001-2003), ενώ για μια χρονιά αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων. Το 2004 μεταγράφηκε στον Ακράτητο όπου κάθισε δύο περιόδους, πριν πάρει μεταγραφή για τον Παναιτωλικό. Στην ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε 22 συμμετοχές. Πριν ένα μήνα περίπου ήρθε στο Βόλο, όπου και είναι παντρεμένος.
Τα αίτια της λύσης συμβολαίου δεν έγιναν γνωστά, αφού η επίσημη αιτιολογία είναι προσωπικοί λόγοι, αν και λέγονταν ότι δεν ήταν καλές οι σχέσεις του με τον προπονητή, που δεν τον είχε ως πρώτη λύση στο κέντρο της άμυνας, προτιμώντας τον Π. Κοντέων, που τον “δοκίμασε” σε μια νέα θέση και μάλιστα με επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, με τον κόσμο να περιμένει τα πιο μεγάλα φιλικά μέσα στον Αύγουστο, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματισθεί φιλικό ματς στη Νεάπολη με την Κυπριακή ομάδα Εθνικό Αχνας.
Ως γνωστόν στις 17 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό θα δοθεί φιλικό απέναντι στην ΑΕ Λάρισας, ενώ τρεις μέρες μετά, στις 20 Αυγούστου, αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος. Στις 23 του μήνα οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή, ενώ τα δυνατά τεστ κλείνουν στις 7 Σεπτέμβρη, με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης θα δοθεί και μεγάλη συναυλία με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών. Επίσης στις 30 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στις 27/8 μεσολαβεί ένα ματς με τον Εθνικό Κατερίνης
Ως τώρα ο Ολυμπιακός σε φιλικά παιγνίδια στο Βόλο νίκησε 1-0 τον Ιωνικό, ενώ στο Πήλιο είχε ισοπαλία 0-0 κόντρα στο Χαϊδάρι και νίκες επί των ερασιτεχνών του Πανιωνίου με 5-0 και με 1-0 επί της Λαμίας.
Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έβγαλε κάποια θετικά συμπεράσματα, αλλά θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις με πιθανές ανακοινώσεις για ένα Ελληνα και ένα ξένο, αν και το ενδιαφέρον είναι στη Λατινική Αμερική.

Το γηπεδικό φαίνεται ότι συνεχίζει να προβληματίζει τον Ολυμπιακό, που ενώ από τη μια βρήκε χώρο προπόνησης και δημιουργίας προπονητικού κέντρου στο Σέσκλο… θέλει να έχει έτοιμο το ΕΑΚ Βόλου εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Η αποκατάσταση του ΕΑΚ, η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με τον κίνδυνο να «ξεσπιτωθεί» ο Ολυμπιακός σε ματς πρωταθλήματος, όπως γίνεται με όλα τα φιλικά του Αυγούστου, απασχολεί την ΠΑΕ, που περιμένει… πιο γρήγορες κινήσεις… Βέβαια κανείς δεν επιθυμεί να φτάσει η ομάδα στο σημείο να παίζει εκτός Βόλου και πιστεύεται ότι οι ατέλειες που υπάρχουν στο ΕΑΚ θα επιδιορθωθούν και ο νέος αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος τέλος Σεπτέμβρη, ενώ για το λόγο αυτό αναμένεται να συνεδριάσει για τα τυπικά σήμερα η διοίκηση του ΕΑΚ.

Η ομάδα των Νέων
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ένωση των ΠΑΕ Β’ και Γ’ Εθνικής. Οι «ερυθρόλευκοι» του Κώστα Κούτσικα θα επιδιώξουν και τη φετινή χρονιά να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να παραβλέπουν ότι η κύρια επιδίωξη αυτής της ομάδας είναι να αποτελέσει τον προθάλαμο για την ανδρική. Από κει και πέρα η διοίκηση επιθυμεί την ενδυνάμωση του έμψυχου υλικού των Νέων και για το λόγο αυτό ζήτησε από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ακριβούση, Νάνο και Σκλαπάνη. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις.

Οργανώνεται η Ακαδημία του Ολυμπιακού
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου οργανώνεται σε σύγχρονα πρότυπα. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής και όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ θα διοργανώσει στο άμεσο μέλλον και διεθνή τουρνουά, προκειμένου οι «πιτσιρικάδες» να αποκτούν τις σχετικές εμπειρίες. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η δουλειά που θα γίνεται θα είναι ανάλογη των Ακαδημιών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ ενημερώνονται οι γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού Βόλου πως ουδεμία σχέση υπάρχει με άλλες Ακαδημίες του νομού Μαγνησίας. Περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή λειτουργία των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου δίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Παύλου Μελά 3) και στα τηλέφωνα 24210-34507 και 24210-34509.

Αγορά εισιτηρίων διαρκείας
-Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει πως πλέον η νέα διεύθυνση των γραφείων της είναι Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, κοντά στην παραλία του Βόλου. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί 10-2 και το απόγευμα 6-9 καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ είναι: 24210 34507 & 24210 34509. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 – 120 ευρώ, Θύρα 3 και 5 – 250 ευρώ, Θύρα 4 – 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 – 750 ευρώ V.I.P. H Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας προσωρινά θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.

AUSTRIAN BOYS F.C
Το Δ.Σ των Austrian Boys καλεί τα μέλη του club παλαιά και νέα την Παρασκευή στις 21:00 να δώσουνε το παρών στα νέα γραφεία Ιωλκού/Μαγνήτων για γενική συνέλευση. Θα τεθούν θέματα που αφορούν στην πορεία – στόχους του club τη νέα χρονιά, όπου αναμένεται πολύ δραστήρια ενημέρωση για τα τελευταία νέα του συλλόγου μας προς τα μέλη, όπως και γνωριμία των νέων μελών.

Ανακοίνωση ΣΦΕΟΒ
Συγχαίρουμε τον Αχ. Μπέο, τον ηγέτη του Ολυμπιακού Βόλου, για την μεγάλη του επιτυχία που είναι η δημιουργία του πρότυπου Αθλητικού Κέντρου στο Σέσκλο.
Ένα Αθλητικό Κέντρο σύγχρονο, με όλες τις ανέσεις και σε επαγγελματικά πρότυπα. Το έργο ξεκίνησε και νιώθουμε περήφανοι και χαρούμενοι.
Ο Ολυμπιακός μας γυρίζει πραγματικά σελίδα όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις. Η αγορά του πολυτελούς πούλμαν, η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου, τα νέα σύγχρονα και πολυτελή Γραφεία, η υπό ίδρυση μπουτίκ της ομάδας στο κέντρο του Βόλου, οι Ακαδημίες, δίνουνε χαρακτηριστικά μιας μεγάλης ομάδας που όλοι μας ονειρευόμασταν τόσα χρόνια.
Για 71 χρόνια ουδείς τόλμησε, σκέφτηκε ή προσπάθησε να πραγματοποιήσει και να ιδρύσει ένα Αθλητικό Κέντρο για τον Ολυμπιακό μας. Ούτε παράγοντας, ούτε πολιτικός.
Ο Αχ. Μπέος «χρωστάει» στην Πολιτεία και στους φορείς τα γραμματόσημα και τα χαρτόσημα για να μην μας κατηγορήσουνε.
Το Εθνικό Στάδιο, παμπάλαιο, επικίνδυνο και τριτοκοσμικό, παραμένει σε εκκρεμότητα για να συμπληρώνει τη θέση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου και προγραμματισμού. Έστω και αργά οι αρμόδιοι ν αντικαταστήσουν τον χλοοτάπητα για να μην ξεσπιτωθεί η ομάδα μας, διότι τότε όλοι τους θα είναι υπεύθυνοι και θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία του Βόλου.
Τέλος ο ΣΦΕΟΒ διαθέτει καθημερινά εισιτήρια των 250 ευρώ και 400 ευρώ και καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας ν ανταποκριθούνε.
Επίσης αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. του ΣΦΕΟΒ θα συναντηθεί με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για θέματα του Ολυμπιακού, όπως και στις 14/8 υπάρχει η μεγάλη συνάντηση με τον υφυπουργό μας, κ. Θανάση Νάκο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου