ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται το «αντάρτικο» στη Ν.Δ.

συνεχίζεται-το-αντάρτικο-στη-ν-δ-851206

Ούτε οι αυστηρές προειδοποιήσεις της κυβέρνησης -διά στόματος Θ. Ρουσόπουλου-, ούτε το μήνυμα του Γ. Αλογοσκούφη ότι υλοποιεί το κυβερνητικό πρόγραμμα, πτόησαν ορισμένους από τους γαλάζιους «αντάρτες». Κι ενώ ο υπουργός Οικονομίας είχε δύο συναντήσεις με τον πρωθυπουργό εντός δύο ημερών, νέα πυρά εναντίον του εξαπέλυσαν οι Π. Ψωμιάδης, Β. Μιχαλολιάκος, Θ. Κοκκινούλης.
Συγκεκριμένα, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης επιτέθηκε κατά του υπουργού Οικονομίας, μιλώντας για «εξοργισμένη κοινωνία».
«Δεν είναι μόνο οι διαφωνούντες, διότι η κοινωνία είναι εξοργισμένη και με κάποια κυβερνητικά στελέχη που έχουν ξεσαλώσει. Εξάλλου, κανένας τσάρος δεν είχε ποτέ το αλάθητο», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.
Νωρίτερα, ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, απάντησε -ουσιαστικά- στον Γ. Αλογοσκούφη με νέες αιχμές.
«Δεν είναι προγραμματική δέσμευση η απομάκρυνση του Ζορμπά, δεν είναι προγραμματική δέσμευση η κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Προγραμματική μας δέσμευση, είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Ακόμη, σε δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ο «γαλάζιος» αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκκινούλης επανέλαβε το αίτημά του για μεγαλύτερες επιστροφές από το φόρο για το πετρέλαιο στους αγρότες, σημειώνοντας ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν τήρησε τις υποσχέσεις του. Έκανε, δε, λόγο για «καινούριους, που δεν συνεννοούνται με τους παλιούς».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου