ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός από ηρωίνη 28χρονος από το Βόλο

νεκρός-από-ηρωίνη-28χρονος-από-το-βόλο-851206

Νεκρός λίγη ώρα μετά την μοιραία δόση ηρωίνης βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένη οικία στο Βόλο ένας 28χρονος χθες στη 1.30 μετά το μεσημέρι.
Ο νεκρός μαζί με φίλο του είχε εισέλθει στην εγκαταλειμμένη οικία, προκειμένου να κάνουν από κοινού χρήση. Δυστυχώς όμως έμελε να είναι και η τελευταία του. Ο φίλος του, όταν συνειδητοποίησε ότι ο 28χρονος ήταν νεκρός, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στην περιοχή, παρέλαβε τον 29χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, που έσπευσαν επίσης στο εγκαταλειμμένο σπίτι, εντόπισαν δίπλα στη σωρό του 28χρονου σύνεργα χρήσης ηρωίνης και ειδικότερα μία σύριγγα με υπολείμματα του ναρκωτικού. Όπως προέκυψε, ο 28χρονος ήταν εδώ και πολλά χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών και είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για ναρκωτικά. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο από ναρκωτικά στη χρονιά που διανύουμε.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Σύλληψη
Στο μεταξύ χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου συνέλαβαν 39χρονο από τη Νέα Ιωνία, ανεπάγγελτο, καθώς σε έλεγχο που του έγινε, κατελήφθη να κατέχει μια ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου