ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα για στήριξη Μαργ. Πατσιαντά

κάλεσμα-για-στήριξη-μαργ-πατσιαντά-369524

Στο δεύτερο γύρο από το βουλευτή Αλ. Μεϊκόπουλο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος με γραπτή δήλωσή του υπογραμμίζει εν όψει του δεύτερου γύρου ότι η αναμέτρηση στο Δ. Βόλου είναι βαθιά πολιτική και ότι ο κ. Μπέος «φορώντας τον μανδύα της αντισυστημικότητας, σιωπά εκκωφαντικά για τα αίτια, τις πολιτικές που οδήγησαν την πόλη του Βόλου και την Ελλάδα σε τραγική θέση.

«Εμείς- συνεχίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- λέμε ότι εγγυητές της διαφορετικής μέρας μπορούν να είναι άνθρωποι που ήταν και είναι παρόντες στους κοινωνικούς αγώνες, που έχουν πρωτοστατήσει και συμμετείχαν στα δρώμενα της πόλης μας, που όλη η ζωή τους είναι ένας συνεχής αγώνας στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν εξαθλιωθεί από την οικονομική ύφεση που βιώνει η χώρα, που στο πρόγραμμά τους έχουν πρώτο μέλημά τους αυτούς και μια πόλη πιο ανθρώπινη, και θα παλέψουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης ενάντια στις πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνία μας στην εξαθλίωση. Και αυτό το εγγυάται η μέχρι τώρα πορεία τους.

Η εκλογική αναμέτρηση αυτής της Κυριακής για τη διεκδίκηση του ανώτατου δημοτικού αξιώματος στο Βόλο, είναι μια μάχη που αφορά όλους μας.

Κανείς να μην μείνει σπίτι του! Γιατί και η αποχή είναι ψήφος. Είναι ψήφος υπέρ μιας εξέλιξης που θα θέσει σε κίνδυνο την δημοκρατική παράδοση αυτής της πόλης.

Είναι μια μάχη που θα την δώσουμε όλοι μαζί για τη διατήρηση της ταυτότητας αυτής της πόλης, που έχει πλούσια ιστορία στον πολιτισμό, στους αγώνες για τη δημοκρατία. Γι’ αυτό, καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν τον Μαργαρίτη Πατσιαντά, ως τον αυριανό δήμαρχο της πόλης του Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου