ΤΟΠΙΚΑ

«Να κρατήσουμε όρθιες τις αξίες μας»

να-κρατήσουμε-όρθιες-τις-αξίες-μας-369531

«Κάλεσμα δημοκρατικής ανατροπής» από τον Απ. Παπατόλια

Σε δήλωσή του ο Απ. Παπατόλιας αναφέρει:

«Στο Μαργαρίτη Πατσιαντά έλαχε ο ιστορικός κλήρος να εκφράσει όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της μείζονος πόλης μας απέναντι σε μια επιλογή, όπως ο Αχιλλέας Μπέος, που δεν αξίζει ούτε στην ιστορία, ούτε στον πολιτισμό, ούτε στις δημοκρατικές παραδόσεις αυτού του τόπου.

Η υποψηφιότητα του κ. Πατσιαντά ξεφεύγει, σ’ αυτή την εκλογική συγκυρία, από τα στενά κομματικά πλαίσια και αναδεικνύεται ως ο αυτονόητος ηθικός πόλος της δημοκρατικής βολιώτικης κοινωνίας μας. Αποτελεί εκ των πραγμάτων το σημείο συνάντησης μιας πλατιάς κοινωνικής και αυτοδιοικητικής συμμαχίας με σαφές αξιακό υπόβαθρο. Γιατί σ’ αυτές τις εκλογές δεν κρίνονται απλώς και μόνον οι αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Βόλου μέσα στην επόμενη πενταετία. Κρίνονται εξίσου η ιστορία, η φυσιογνωμία και το ήθος αυτού του τόπου.

Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη με πατριωτικό αίσθημα και πολιτική γενναιοδωρία, όπως επεσήμανε και ο ιστορικός δήμαρχος της πόλης Μιχάλης Κουντούρης, για να κρατήσουμε όρθιες τις συλλογικές μας αξίες. Τους καλούμε να υπερασπιστούν αυτή την πόλη και να αποτρέψουν ένα μοιραίο διχασμό που θα υπονομεύσει για πολλά χρόνια το μέλλον της τοπικής κοινωνίας μας. Τους καλούμε, τέλος, να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους για μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή στο Δήμο Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου