ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στη βάση τους και φιλικό με Ιωνικό για τους ερυθρόλευκους

επιστροφή-στη-βάση-τους-και-φιλικό-με-ι-851206

Σήμερα ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που από αύριο επιστρέφει στη βάση της, προκειμένου να ξεκινήσει σειρά φιλικών παιχνιδιών. Η αρχή θα γίνει με την ομάδα του Ιωνικού την Κυριακή το απόγευμα, ενώ πολλά είναι τα μεταγραφικά που απασχολούν διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Επιστρέφουν από Πορταριά και πάνε για φιλικό
Αύριο επιστρέφουν από την Πορταριά οι ερυθρόλευκοι και δίχως να έχουν χρόνο για ξεκούραση θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό αγώνα. Αυτή τη φορά αντίπαλος θα είναι ο Ιωνικός και η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης. Μάλιστα το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται, ώστε να βγάλει ακόμη μια φορά τα συμπεράσματά του για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και για το πού θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους. Μέχρι στιγμής αυτό που κοιτάζει να δουλέψει περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο είναι η άμυνα και πώς θα διατηρηθεί το μηδέν παθητικό. Κάτι τέτοιο φάνηκε και από τα τρία φιλικά μέχρι σήμερα απέναντι σε Χαϊδάρι (0-0), Νέους Πανιωνίου(5-0) και πρόσφατα με την Λαμία(1-0). Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι δοκιμάστηκε και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ζοζέ Κάρλος. Ο Κάρλος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του Μεσσηνιακού σε Β’ και Γ’ Εθνική και θα δοκιμαστεί και στο νέο φιλικό, σε αντίθεση με τον Κροάτη Μπόζιτς ο οποίος δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι ερυθρόλευκοι και αποχώρησε.

Πλησιάζει ο Αραβίδης
Πιο κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου. Το όνομα του νεαρού επιθετικού ήταν από αυτά που έχουν συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο τίποτα δεν θα μπορούσε να λάβει σάρκα και οστά από την στιγμή που ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ομάδα του Πανιωνίου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προχώρησε σε ανακοίνωση χθες, με την οποία αναφέρει πως λόγω απόφασης του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή του συλλόγου θα μειωθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο 21χρονος άσσος και όπως τονίζεται βρίσκεται υπό παραχώρηση. Ο ίδιος ο Αραβίδης με δηλώσεις του που είχε κάνει στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» είχε τονίσει πως θα ήθελε να βρεθεί στον Βόλο. Βέβαια πέρα από τον Αραβίδη στην ίδια μοίρα βρίσκονται και οι Χετεμάι, Μπερτέ, Γκιτσάλης, Καπετάνος, Ριμπέιρο, Σιαλμάς και Παπαβασιλείου και δεν αποκλείεται και για κάποιον από αυτούς να υπάρξει ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού.

Βεργώνης: «Μόνο ως ελεύθερος»

Ενα από τα ονόματα που «παίζουν» για τους ερυθρόλευκους είναι και αυτό του Αλέξανδρου Βεργώνη, με την ομάδα του Ολυμπιακού να έχει ζητήσει τον δανεισμό του πρώην ποδοσφαιριστή της από την ΑΕΛ. Από την μεριά του όμως ο Βεργώνης τόνισε στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» πως από την στιγμή που η ομάδα του δεν τον υπολογίζει, ο ίδιος δεν θα ήθελε να δοθεί δανεικός, αλλά να πάρει την ελευθέρας του.

Μπαίνουν οι μπουλντόζες
Σήμερα ξεκινούν τα έργα ανακατασκευής όχι του ΕΑΚ αλλά του προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Σέσκλο. Οι μπουλντόζες θα πιάσουν δουλειά, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να έχουν έτοιμο το δικό τους προπονητικό κέντρο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν χρήση των γηπέδων της Νεάπολης, του ΕΑΚ και του Πανθεσσαλικού.

Δείπνο της ΠΑΕ στα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Δείπνο δόθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέα Μπέο και το νέο Δ.Σ. στα τοπικά ΜΜΕ στο εστιατόριο “Βίλλα Πορταριά”, στην Πορταριά. Μαζί με τον πρόεδρο βρέθηκαν οι Κ. Θεοδώρου, Γ. Κουτρούμπας, Εμ. Κρατήρας, Β. Κιολάβης και Κ. Χαλύφας (εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στο Δ. Σ. της ΠΑΕ) και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκδότες και δημοσιογράφους για την πορεία της ομάδας μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ θα επικυρωθεί μετά τη συνέλευση στις 6 Αυγούστου.

Ερχεται το πούλμαν
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι το νέο πούλμαν του Ολυμπιακού Βόλου, το οποίο βρίσκεται για τροποποιήσεις στον εσωτερικό χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας, θα παραδοθεί για χρήση έως το τέλος Αυγούστου».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώθηκε πως πλέον η νέα διεύθυνση των γραφείων της είναι Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, κοντά στην παραλία του Βόλου. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί 10-2 και το απόγευμα 6-9 καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ είναι: 24210 34507 & 24210 34509. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 – 120 ευρώ, Θύρα 3 και 5 – 250 ευρώ, Θύρα 4 – 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 – 750 ευρώ V.I.P. H Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας προσωρινά θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου