ΤΟΠΙΚΑ

Νέα διοίκηση για Αρη Μελισσατίκων

νέα-διοίκηση-για-αρη-μελισσατίκων-851206

Επιμέλεια
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ. ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ανακοινώθηκε χθες η νέα διοίκηση του Αρη Μελισσατίκων που συνεχίζει το μεταγραφικό σαφάρι, όπως και ο Γ.Σ.Α. ο οποίος συνεχίζει υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Τσουκάλη την προετοιμασία του.

Η νέα διοίκηση του Αρη Μελισσατίκων
Ανακοινώθηκε χθες η νέα διοίκηση του Άρη Μελισσατίκων και έτσι, μετά και τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο Αντώνης Μαντζούρης.
Παράλληλα στο ρόστερ από φέτος ανήκουν και οι Χρήστος Πανουργιάς, Βασίλης Παλαιολόγος, Παναγιώτης Παπαστεργίου, Ευσταθιάδης Σάββας, ενώ επιστρέφει και ο Πέτρος Ζαντερίου, με τον έμπειρο αμυντικό να επιστρέφει στους κιτρινόμαυρους για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου, ενώ έχουν ορισθεί και φιλικά για τις 20, 23, 26 και 30 Αυγούστου με αντιπάλους την Δάφνη, τον Αίαντα Σούρπης, τους Ν.Α. Νίκης και την Ένωση Λεχωνίων-Νηλέα. Στον πάγκο της ομάδας παραμένει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Θεόδωρος Τσαλούχος, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης. Στο στόχαστρο των κιτρινόμαυρων βρίσκονται οι Απόστολος Πακλατζής και Χρήστος Παρκιώτης.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. αποτελούν οι: πρόεδρος Αντώνης Μαντζούρης, αντιπρόεδρος Δημήτρης Δρόσος, γραμματέας Αθηνά Βουτζαλή, ταμίας Ελευθερίου Αικατερίνη, γενικός αρχηγός Αποστόλης Χαυδατούρης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Νίκος Μαυρόπουλος, υπεύθυνος Ακαδημιών Δημήτρης Καρακάσης, Σπύρος Βλάχος, μέλη Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Ευγενία Τσαλούχα.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Γ.Σ. Αλμυρού
Σε δύο νέες μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, αφού απέκτησε τον Ευριπίδη Μπουμπουζιώτη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Θησέα Αγριάς στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και τον Χρήστο Οικονόμου που αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ και αγωνιζόταν στην ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου.
Η ομάδα του Αλμυρού αναμένεται να πραγματοποιήσει άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές, οι οποίες θα καλύψουν τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Γιάννη Πάσιου και Δημήτρη Φραγκούλη που θα συνεχίσουν στον Πύρασο, καθώς και του Σιαμέτη που λόγω σπουδών θα μετακομίσει στην Κομοτηνή.
Η βασική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στις εγκαταστάσεις του σταδίου Αλμυρού και μέσα στον Αύγουστο έχουν προγραμματιστεί δύο δυνατά φιλικά.
Στις 23 Αυγούστου η ομάδα του Βαγγέλη Τσουκάλη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Χάλκης και στις 27 του ίδιου μήνα τη γειτονική ομάδα των Μικροθηβών, που θα επιτρέψει στον προπονητή της ομάδας να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου