ΤΟΠΙΚΑ

Ακατάλληλο το ΕΑΚ με επιβεβαίωση της ΕΠΑΕ

ακατάλληλο-το-εακ-με-επιβεβαίωση-της-ε-851206

Ακατάλληλο για χρήση έκρινε το γήπεδο του ΕΑΚ η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β και Γ Εθνικής, μετά από πρόσφατο έλεγχο που διενήργησε την περασμένη Τρίτη.
Ετσι το τελικό πόρισμα εστάλη προς τον πρόεδρο του ΕΑΚ Απόστολο Καψιώτη και κοινοποιήθηκε προς τον Δήμαρχο Βόλου, τον Νομάρχη Μαγνησίας και την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Το ΕΑΚ σύμφωνα με την πρόσφατη επιθεώρηση θεωρείται ακατάλληλο και η έκδοση άδειας καταλληλότητας αδύνατη. Συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Σύμφωνα με την αυτοψία που διεξήχθη στο ανωτέρω γήπεδο, διαπιστώθηκαν ελλείψεις, οι οποίες καθιστούν την έκδοση άδειας καταλληλότητας αδύνατη. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την όσο πιο σύντομη αποκατάσταση αυτών, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά στη χρήση του ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2008-2009».
Έτσι ο Δήμος Βόλου καλείται άμεσα να ξεκινήσει τα έργα αποκατάστασης του ΕΑΚ, ώστε να στεγαστεί εκεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Βέβαια η έναρξη του πρωταθλήματος λογίζεται για τις 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε είναι άγνωστο, αν θα προλάβουν να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές. Σε αυτή την περίπτωση η λύση θα είναι αυτή του Πανθεσσαλικού, όπου και οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν όλα τους τα δυνατά φιλικά.
Από την μεριά του ο Αχιλλέας Μπέος απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΑΚ και τον πρόεδρο του κ. Καψιώτη, αναφέροντας:
«Πρόσφατα με ξεναγήσατε στον περιβάλλοντα χώρο του ΕΑΚ.
Από την πολύχρονη εμπειρία μου ως παράγοντα στο χώρο του ποδοσφαίρου, επιτρέψτε μου να σας επισημάνω αυτά που διαπίστωσα, παίρνοντας ως βάση την αλλαγή σελίδας στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, αλλά και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στην πόλη.
Ως νέα διοίκηση ευελπιστούμε στην προσέλευση τουλάχιστον 3.000 και πλέον φιλάθλων στα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Θεωρούμε λοιπόν ότι με τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του σταδίου και συγκεκριμένα ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΣΙΔΕΡΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ, ΞΥΛΑ, ΤΟΥΒΛΑ και διάφορα αντικείμενα θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Πριν είναι αργά, θεωρούμε πως το ΕΑΚ πρέπει να αναβαθμιστεί, για να μπορέσει να καλύπτει τις ανάγκες τόσο της ομάδος μας, αλλά και των αθλητών της πόλης και κυρίως να μπορεί να φιλοξενήσει φιλάθλους, χωρίς να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα».

«Σκληρή» ανακοίνωση Μπέου
Ακολούθως, από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΠΑΕ, ο Αχιλλέας Μπέος προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση: «Σε όλο το νομό Μαγνησίας ο απλός κόσμος έχει καταλάβει ότι επιτέλους κάτι αλλάζει στο Βόλο ποδοσφαιρικά. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, κάτι που εισπράττουμε καθημερινά. Οι μόνοι που δυστυχώς δεν το κατάλαβαν ακόμη είναι οι θεσμικοί παράγοντες της πόλης. Κύριοι, ο Ολυμπιακός Βόλου γύρισε σελίδα. Τα όνειρα και τις φιλοδοξίες χιλιάδων φιλάθλων δεν μπορείτε λόγω της ανυπαρξίας σας να τα σταματήσετε. Ζητάμε συγνώμη, αν δεν επικροτείτε την υγιή σημερινή διοίκηση και προτιμάτε αρρωστημένες εποχές λεηλασίας, που έγιναν με τη δική σας ανοχή από παράγοντες τύπου Παπαγιάννη. Καταλάβετε, επιτέλους, όπως έχει πλέον καταλάβει όλος ο κόσμος, ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο αγαπημένος όλων Ολυμπιακός ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον».

Ναυάγησε του Αντερσον
Ναυάγησε τελικά η περίπτωση του Βραζιλιάνου Άντερσον Γκόμεζ, καθώς ο παίκτης της Μαριτίμο αναμένονταν να έρθει την Τρίτη στον Βόλο, προκειμένου να υπογράψει τα εργομετρικά τεστ και στην συνέχεια να βρεθεί στην Πορταριά, αλλά παρέμεινε άφαντος. Για τον λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι λόγω αθέτησης συμφωνίας του παίκτη, ο Άντερσον Γκόμεζ δεν έρχεται στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού παύει το ενδιαφέρον της ΠΑΕ για την απόκτησή του». Βέβαια αυτή η περίπτωση δεν είναι η μοναδική που έχει ναυαγήσει, όπως τελικά φαίνεται, μιας και έχουν ανακοινωθεί επίσης οι Αντρέι Πόραζικ, Γιάννης Αραμπατζής και Νίκος Μπαρμπούδης, δίχως όμως να φορέσουν τελικά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Φιλική νίκη με Λαμία
Με 1-0 επιβλήθηκε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου της Λαμίας σε ένα ακόμη φιλικό ματς στα Χάνια. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε με κεφαλιά ο Κατσικάς μετά από σέντρα του Μιχάλη στο 73. Ο τεχνικός Γιόζεφ Μπουμπένκο χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11άδες σε κάθε ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος παρέταξε τους Βεζυρίδη, Γεροντίδη, Ραγκουέλ, Κοντέων, Μπαντά, Δήμα, Ιακωβάκη, Γκαρσία, Τσουλάκο, Στεφανίδη και Ιωάννου, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι Θέμελης, Κουμπούλης, Λιώλιος, Κατσικάς, Σκαρτσίλας, Διαμάντης, Γιακάκογλου, Μιχάλης, Καλτσάς, όπως και οι υπό δοκιμήν Ζε Κάρλος και Μπόζιτς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου