ΤΟΠΙΚΑ

Ντέρμπι – φωτιά στο «Μεστάγια» με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα

ντέρμπι-φωτιά-στο-μεστάγια-με-βαλ-851206

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση σε αυτή την 23η αγωνιστική της Primera Division είναι το μεγάλο ντέρμπι που διεξάγεται σήμερα στο «Μεστάγια», ανάμεσα στην Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα. Το συγκεκριμένο ματς έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς από την μία οι «νυχτερίδες» βρίσκονται στην 4η θέση έχοντας 39 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ράικαρντ βρίσκεται στην κορυφή με 46.
Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα πλην του Μπαράχα και θέλουν μόνο την νίκη έτσι ώστε να πλησιάσουν Ρεάλ και Σεβίλλη. Όσο για την ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ, αυτή δεν πάει και με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε ένα τόσο σημαντικό ματς, μετά την γνωστή…έκρηξη του Ετό, ενώ δεν λείπουν και οι απουσίες για τους «μπλαουγκράνα» αφού δεν θα έχουν τον Τουράμ.
Ντέρμπι στο «Μεστάγια»…ντέρμπι και στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», εκεί όπου η Σεβίλλη κοντράρεται με την πολύ δυνατή Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Σεβιγιάνοι βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στην παρέα του Φερνάντο Τόρες έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν και τυχόν στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα που ταξιδεύει στο «Μεστάγια». Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην σύνθεση τους τον…δαιμονισμένο Ντάνιελ Άλβεζ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σεϊταρίδη είναι πολύ επικίνδυνη στα εκτός έδρας ματς και θα επιδιώξει να χτυπήσει τους γηπεδούχους σε κάποια αντεπίθεση. Μαξι Ροντρίγκεζ και ο Πετρόφ οι δύο απουσίες για τους Μαδριλένους.
Ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στο «Λα Ρομαλέδα» ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Βιγιαρεάλ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής 23ης αγωνιστικής

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε 18:00
Λα Κορούνια-Λεβάντε 18:00
Εσπανιόλ-Μαγιόρκα 18:00
Οσασούνα-Θέλτα 18:00
Σαταντέρ-Χιμνάστικ 18:00
Ουέλβα-Σοσιεδάδ 18:00
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 20:00
Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου