ΤΟΠΙΚΑ

Κυανόλευκη απόβαση στον Εύοσμο

κυανόλευκη-απόβαση-στον-εύοσμο-851206

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τον Εύοσμο (3 μ.μ.) είναι οι κυανόλευκοι που με βασικό τους μέλημα να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα, θα προσπαθήσουν να αναγκάσουν στην έκτη απώλεια τον Αγροτικό Αστέρα στο «σπίτι» του στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Β Εθνικής. Το άγχος είναι αναμφίβολα με το μέρος των γηπεδούχων που χρειάζονται το «τρίποντο» για να σταθεροποιηθούν στην βαθμολογία, ενώ αντίθετα για τη Νίκη θα είναι υπερπολύτιμη ακόμα και η ισοπαλία, μια και αν έρθει θα είναι μετά από δέκα μήνες άκαρπης εκτός έδρας παρουσίας και σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος που ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και οι παίκτες του έχουν ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα για βαθμολογικούς πρωτίστως, αλλά και ψυχολογικούς λόγους,στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεφύγουν της τελευταίας θέσης.
Ο 60χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Σπύρο Γκάγκα, ενώ το δελτίο του Καρβάλιο δεν εκδόθηκε και δεν βρίσκεται στην διάθεση του προπονητικού τιμ. Πάντως ο Βραζιλιάνος ακολούθησε κανονικά την αποστολή προκειμένου να αρχίσει να προσαρμόζεται καλύτερα στην ομάδα. Αντίθετα επιστρέφει ο Μπάμπης Πιττάκας που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για τρεις εβδομάδες. Ο Κύπριος επιθετικός που αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, μάλλον θα μείνει στον πάγκο, αφού στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει ο Μουρατίδης, που στο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα άφησε πολύ καλά δείγματα γραφής στον αγωνιστικό χώρο. Από κει και πέρα ο Σταύρος Διαμαντόπουλος αναμένεται να προτιμήσει στο βασικό σχήμα και τον Γκιόροκ στην θέση του Τάσου Παυλίδη.
Ετσι μια πιθανή ενδεκάδα για τη Νίκη είναι με τον Γκίτκο να υπερασπίζεται την εστία, τους Τζουλιάνο, Αφόνσο, Μπαλάφα και Ρουμελιώτη στην τετράδα της άμυνας, οι Ρίκα και Αρτσε θα βρίσκονται στο κέντρο και θα τους πλαισιώνουν από δεξιά ο Σίμιτς και από αριστερά ο Χώνος, ενώ ο Γκιόροκ θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μουρατίδη.
Η αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Σταύρος Διαμαντόπουλος αποτελείται από τους: Γκίτκο, Δινόπουλο, Μπαλάφα, Αφόνσο, Ρουμελιώτη, Τζουλιάνο, Αρτσε, Χώνο, Παυλίδη, Πιττάκα, Μουρατίδη, Βούζελα, Παλάσκα, Ρίκα, Σίμιτς, Κουτσογιάννη, Μπόλο, Ζορμπά, Γκιόροκ και Καρβάλιο, με τον τελευταίο όμως να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Το σημερινό ματς θα διευθύνει ο Μ. Καρσιώτης από τον ΣΔΠ Κορίνθου, με βοηθούς του τους Π. Ψυχογιό και Κ. Τσόγκα από τον ίδιο Σύνδεσμο και τέταρτο τον Α. Δρυστέλλα από την Λάρισα.

Ο Αγροτικός Αστέρας
Στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς βρίσκεται ο Αγροτικός Αστέρας, μετρώντας έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η ομάδα του Ευόσμου που στον πρώτο γύρο είχε πάρει διπλό στο Πανθεσσαλικό, στην έδρα της έχει υποστεί μια ήττα από την Καλαμάτα και έχει παραχωρήσει άλλες πέντε φορές ισοπαλία. Μετρά μόλις τρεις νίκες στο γήπεδο της και σήμερα θέλει να πετύχει την τέταρτη και θα παραταχθεί χωρίς απουσίες.

Β ΕΘΝΙΚΗ – 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Ευόσμου
Ωρα: 15.00
Διαιτητής: Καρσιώτης (Κορίνθου)
ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΗ
1. ΓΚΟΥΤΡΑΣ 1. ΓΚΙΤΚΟΣ
3. ΜΠΑΜΠΑΣ 34. ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ
4. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 25. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
7. ΚΥΖΕΡΙΔΗΣ 5. ΜΠΑΛΑΦΑΣ
8. ΤΕΛΛΙΑΔΗΣ 56. ΑΦΟΝΣΟ
10. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ 13. ΡΙΚΑ
20. ΠΕΤΡΟΥ Σ. 6. ΑΡΤΣΕ
24. ΤΖΙΟΚΑΣ 26. ΣΙΜΙΤΣ
88. ΣΚΛΙΟΠΙΔΗΣ 23. ΧΩΝΟΣ
22. ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ 43. ΓΚΙΟΡΟΚ
33. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ 79. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Προπονητές:
Π. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Σ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου