ΤΟΠΙΚΑ

Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου

εγγραφές-στο-κοινωνικό-φροντιστήριο-384259

Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν για μαθητές που πληρούν τα κριτήρια

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Βόλου, ένα θεσμό που αποτελείται από εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Τα μαθήματα αφορούν τους μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου και όλων κατευθύνσεων, του Γενικού Λυκείου και των γενικών μαθημάτων των ΕΠΑΛ. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου 2014 και θα είναι δωρεάν για τους μαθητές που θα πληρούν τα κριτήρια. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν ως τις 20 Ιουνίου 2014. Καλούνται όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου, να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην έδρα του φροντιστηρίου, 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) 150, τηλ. 2421033545, καθημερινά από τις 10:00 – 14:00, απογεύματα κατόπιν συνεννόησης.

Η αίτηση θα συμπληρώνεται στο φροντιστήριο. Απαραίτητα δικαιολογητικά: αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, εκκαθαριστικό εφορίας ή το Ε1 του 2014, κάρτες ανεργίας αν υπάρχουν, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, τρίτεκνους ή μονογονεϊκές οικογένειες ή όποιο άλλο επίσημο πιστοποιητικό το αποδεικνύει, όποιο άλλο έγγραφο κρίνεται αναγκαίο.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας του φροντιστηρίου στο facebook: www.facebook.com/KoinonikoFrontistirio.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου