ΤΟΠΙΚΑ

«Εκλεισαν» Σωτρίνης και Στούπας, ήρθε ο Ισπανός Ροντρίγκεζ

εκλεισαν-σωτρίνης-και-στούπας-ήρθε-851206

Στην τελική συμφωνία με ακόμη δύο παίκτες προχώρησε χθες η ΠΑΕ Νίκη. Οι Αντώνης Σωτρίνης και Διονύσης Στούπας συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας. Με τον πρώτο ξεπεράστηκε το πρόβλημα που υπήρξε στο οικονομικό, ενώ με τον δεύτερο ναι μεν υπήρξε καταρχήν συμφωνία, αλλά χθες οριστικοποιήθηκαν και τα τυπικά της μετακίνησής του στη Νίκη. Εν τω μεταξύ χθες ήρθε στην Ελλάδα ο Ισπανός Ροντρίγκεζ, ενώ σήμερα το πρωί λόγω καθυστέρησης στην πτήση αναμένεται και ο συμπατριώτης του Γιάμας. Την Πέμπτη θα φτάσει από την Ουρουγουάη για λογαριασμό της κυανόλευκης ομάδας και ο Ουρουγουανός στράικερ Ροντρίγκο Μπένγκουα.

Είπαν το «ναι» Σωτρίνης και Στούπας
Οι Αντώνης Σωτρίνης και Διονύσης Στούπας θεωρούνται από χθες παίκτες της Νίκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν τελικά με τον Στράτο Γιδόπουλο και αύριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας.
Ο 25χρονος αμυντικός Αντώνης Σωτρίνης έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Προοδευτική και Καβάλα, ενώ ο Διονύσης Στούπας είναι 23 ετών αγωνίζεται στην άμυνα και έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Παναχαϊκής, της Θήβας και των Τρικάλων, έχοντας σημαντικές εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες.
Μέχρι σήμερα έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Νέα Ιωνία σύμφωνα με την ΠΑΕ, εκτός των Στούπα και Σωτρίνη, ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας Νάνι, καθώς και οι Κανελλόπουλος, Καλογερόπουλος, Τσερέπι, Κούντρι, Χουστουλάκης, Ζηλάκος, Γουνελάς, Καριώτης και Τσεκιτζίδης.

Ηρθαν οι Ισπανοί
Χθες έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της Νίκης ο Ισπανός Χαβιέρ Ροντρίγκεζ, ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να αφιχθεί και ο Αλμπερτ Γιάμας Ντε Πι, λόγω καθυστέρησης στην πτήση του. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αύριο αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στο Πανθεσσαλικό. Ο Αλμπερτ Γιάμας Ντε Πι είναι 24 ετών, γεννημένος στις 6 Δεκεμβρίου του 1983 και αγωνίζεται ως αριστερό χαφ. Εχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο στην εθνική κάτω των 21 ετών, έχει ύψος 1.70, ζυγίζει 67 κιλά και κατάγεται από την πόλη Lerida. Ο Χαβιέρ Ροντρίγκεζ, γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου του 1987, δεν έχει πατήσει ακόμη τα 21, είναι αμυντικό χαφ και προέρχεται από την Σαλαμάνκα.

Ερχεται δεύτερος Ουρουγουανός
Ο Μαουρίτσιο Νάνι δεν θα είναι ο μοναδικός, όπως όλα δείχνουν, Ουρουγουανός που θα φοράει φέτος την κυανόλευκη φανέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νάνι έπεισε ακόμη έναν συμπαίκτη του στην Μοντεβίδεο να γίνει παίκτης της Νίκης. Ο λόγος για τον 27χρονο στράικερ Ροντρίγκο Μπένγκουα. Ο Μπένγκουα έχει αγωνιστεί στην Σαλερνιτάνα, στην Ράμπλα Τζούνιορς, στην Πλάζα, Μπελαβίστα, στην Γουόντερερς Μοντεβίδεο και στην Ράσινγκ Κλουμπ. Ο Μπένγκουα είναι γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου, έχει ύψος 1.71 και ζυγίζει 71 κιλά.
Τέλος, αύριο ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό. Ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Γαρδικιώτης και ο Μαουρίτσιο Νάνι βρίσκονται από χθες στον Βόλο, ενώ σήμερα αναμένεται να έρθει με τους δύο Ισπανούς και ο Στράτος Γιδόπουλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου