ΤΟΠΙΚΑ

Mεταξύ σφύρας και άκμονος

mεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Αν δεν το γνωρίζετε, ο Περιφερειακός του Βόλου δόθηκε ήδη στην κυκλοφορία!

Τι να φταίει, τι να φταίει που δεν πήγαμε μπροστά, δεν μετρήσαμε το κύμα και τον άνεμο σωστά! Αφιερωμένο εξαιρετικά στον πλωτάρχη της Αργούς.

Ο άνθρωπος είναι άνω ποταμών και θαλασσών και ωκεανών. Έχει μαζί του στην Αργώ τον Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Σπύρο Γάτο και δεν τον άφησε μέχρι στιγμής να πιάσει ούτε μια ώρα κουπί. Έτσι, από ξεροκεφαλιά. Αυτό βεβαίως αποτελεί ύβρη και ως γνωστόν μίζερους και γκρινιάρηδες η τύχη ποτέ δεν ευνοεί. Αυτά και τα υπόλοιπα με την επιστροφή.

Ετοιμάζεται το κόμμα των επιχειρηματιών. Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα. Να δω τη Γιάννα σε εξώστη στο Βελεστίνο κι ας τελειώσω την ίδια ώρα. Για τον Βγενόπουλο δε με νοιάζει, είναι ικανός για όλα. Πλάκα-πλάκα λέτε να μας προκύψει η φαμίλια των… Μπερλουσκόνι χωρίς να το καταλάβουμε;

Αυτή η κομμώτρια από τη Σιέρα Λεόνε που συνόδευε τον Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο, πού ακριβώς έχει κομμωτήριο; Πάντως ο Αλέξης έκανε κίνηση ματ κι έπαθαν την πλάκα τους τα χούφταλα. Ξεροστάλιαζαν όλοι γύρω-γύρω δήθεν για εθιμοτυπική γνωριμία. Black magic woman.

Από τη μία ο Αλογοσκούφης διαψεύδει το ενδεχόμενο επιβολής νέων φόρων κι από την άλλη φόρα παρτίδα παραδέχεται ότι τα ταμεία είναι άδεια λόγω υστέρησης των φορολογικών εσόδων. Τι θα κάνει για να γεμίσει τα ταμεία, το κρατάει μυστικό. Τα συνηθισμένα μαγικά του θα κάνει. Θα συγκεντρώσει με μια του κουβέντα 7-8 εκατομμύρια μα….ς, οι οποίοι θα πληρώσουν.

Γνωστοί γιατροί εγκαταλείπουν το Νοσοκομείο του Βόλου για να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα, έλεγε το χθεσινό ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Είναι γνωστό ότι τα κορόιδα τέλειωσαν από καιρό τώρα. Όταν ένας επιστήμονας παίρνει λιγότερα από τον 65ο απίθανο συμβουλάτορα του Γενικού Γραμματέα του τάδε ή του δείνα υπουργείου, τι θα κάνει να μείνει στο Νοσοκομείο; Να κρατάει τα μπόσικα;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου