ΤΟΠΙΚΑ

Ευκαιρία για… απογευματινό «ξεμούδιασμα»

ευκαιρία-για-απογευματινό-ξεμούδι-851206

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν έχουν σήμερα το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι κόντρα στο Χαϊδάρι. Στο δυναμικό της ομάδας ανήκει από χθες και ο Αριστείδης Μιχάλης, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε χθες, μετά το φιλικό με την ΑΕΚ στις 7 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει συναυλία με τους Σάκη Ρουβά, Πέγκυ Ζήνα και Σταμάτη Γονίδη.

Ευκαιρία για ξεμούδιασμα
Ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις σκληρές προπονήσεις έχουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Χαϊδαρίου. Ο φιλικός αγώνας έχει ορισθεί για τις 6.30μ.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πηλέα στα Χάνια, ενώ είναι ο πρώτος μέσα στο σαββατοκύριακο, καθώς ακολουθεί ακόμη ένας αύριο απέναντι στους ερασιτέχνες του Πανιωνίου. Πέρα βέβαια από τα φιλικά και την προετοιμασία, τους ερυθρόλευκους απασχολεί και η ενίσχυση της ομάδας με τον Αχιλλέα Μπέο να εξετάζει καθημερινά πολλές περιπτώσεις. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Αραβίδη, όπως και του Βραζιλιάνου Αντερσον.

Απέκτησε τον Αριστείδη Μιχάλη
Στην απόκτηση του 18χρονου Αριστείδη Μιχάλη προχώρησε χθες η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 19/9/90 και αγωνίζεται στην επίθεση. Χθες μάλιστα βρέθηκε στην Πορταριά και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή.

Φιλικά και συναυλία για Ολυμπιακό
Τα επίσημα φιλικά της ομάδας ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού οι ερυθρόλευκοι επιστρέψουν από την Πορταριά όπου και πραγματοποιούν το βασικότερο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφοντας από την Πορταριά την Κυριακή 3 Αυγούστου, θα αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού στο γήπεδο της Νεάπολης στις 6.30μ.μ. Την ίδια ώρα αλλά στις 17 Αυγούστου και στο γήπεδο του Πανθεσσαλικού θα δοθεί η αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ τρεις μέρες μετά, στις 20 Αυγούστου ο Πανιώνιος θα πάρει τη θέση της ΑΕΛ την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Στις 23 του μήνα οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή, ενώ τα δυνατά τεστ κλείνουν στις 7 Σεπτέμβρη με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης θα δοθεί και μεγάλη συναυλία με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα και ο Σάκης Ρουβάς. Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή του εισιτηρίου αυτού θα κοστίζει 20 ευρώ ενώ η προσέλευση στα προηγούμενα φιλικά έχει αντίτιμο 10 ευρώ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας σε όλα τα φιλικά, καθώς και σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ο Σλοβάκος προπονητής θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του μιας και η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη με πολλές ομάδες να έχουν μεγάλη δύναμη παραδοσιακά.

Αναλυτικά τα επίσημα φιλικά των ερυθρόλευκων:

3/8 Ολυμπιακός Βόλου-Ιωνικός 6.30 μ.μ. Νεάπολης
17/8 Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ Πανθεσσαλικό
20/8 Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος Πανθεσσαλικό
23/8 Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Πανθεσσαλικό
7/9 Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ Πανθεσσαλικό

Ανακοίνωση ΣΦΕΟΒ
Την παρακάτω δημοσίευση από τον ΣΦΕΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε. Στην ανακοίνωση εκφράζεται η δυσαρέσκεια των οπαδών για τη μη εύρεση προπονητικού κέντρου για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα:
«Ο ΣΦΕΟΒ εκφράζει τη δυσαρέσκεια έναντι των αρχών και των φορέων της πόλης, αφού ακόμη δεν έχει διατεθεί χώρος στην ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου για χρήση προπονητηρίου. Μετά την εχθρική στάση του Δ. Πορταριάς απέναντι στον Ιστορικό Σύλλογό μας, η ομάδα μας, ίσως η μοναδική στη Β’ Εθνική δεν θα έχει χώρους για να προπονείται. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός μας γυρίζει σελίδα, βαδίζοντας σε επαγγελματικά πρότυπα με στόχους και υποδομές. Και αντί να σταθούνε αρωγοί σε όλη αυτή την προσπάθεια που πραγματοποιεί ο νέος ιδιοκτήτης Αχ. Μπέος, κωφεύουνε και δεν δίνουνε λύσεις στο καυτό αυτό πρόβλημα. Ο ΣΦΕΟΒ δεν θα διστάσει να συγκρουστεί μετωπικά και να καταγγείλει, αν διαπιστώσουμε πρόσωπα και γεγονότα που βάζουνε τροχοπέδη στην όλη προσπάθεια. Για αυτό καλούμε όλα μας τα μέλη και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να συστρατευτούν σε μια διεκδίκηση και περιφρούρηση των συμφερόντων της ομάδας μας. Ο Ολυμπιακός μας, σημείο αναφοράς της πόλης μας, απαιτεί σεβασμό, αγάπη και στήριξη από όλους μας. Τέλος ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι από Δευτέρα θα διαθέσουμε εισιτήρια διαρκείας όλων των θυρών».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά 9-11 π.μ. και 6-8 μ.μ. από τα παλιά γραφεία της ΠΑΕ, Κοραή 56. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 – 120 ευρώ, Θύρα 3 και 5 – 250 ευρώ, Θύρα 4 – 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 – 750 ευρώ V.I.P. H Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας προσωρινά θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου