ΤΟΠΙΚΑ

Πέφτουν οι υπογραφές…

πέφτουν-οι-υπογραφές-851206

Οκτώ ποδοσφαιριστές οι Κανελλόπουλος, Στούπας, Καλογερόπουλος, Γουνελάς, Τσερέπι, Κούντρι, Καριώτης και Κετσετσίδης, είπαν το «ναι» στον Στράτο Γιδόπουλο και σήμερα θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανόλευκη ομάδα. Οι άνθρωποι της Νίκης συνεχίζουν τις επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση, την ώρα που ο Σωτρίνης ανέβασε ξαφνικά το κασέ του, κάτι που δεν άρεσε στο νέο αφεντικό, χωρίς όμως ακόμη να έχει «χαλάσει» η μεταγραφή του.
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές συμμετείχαν όλοι στο δοκιμαστικό που έγινε προχθες στο Πανθεσσαλικό και ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Γαρδικιώτης μαζί με τον Στράτο Γιδόπουλο τους ξεχώρισαν ανάμεσα σε άλλους. Ο επιθετικός Χρήστος Κανελλόπουλος, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο άφησε αναμφίβολα τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμένεται να ντυθεί στα κυανόλευκα. Ο στόπερ Εντμον Τσερέπι, που δοκιμάστηκε και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είναι 22 ετών, έχει κοινοτικό διαβατήριο και αγωνιζόταν στην Φλαμουρτάρι. Ελληνας λογίζεται στο πρωτάθλημα και ο Βορειοηπειρώτης Κούντρι, που παίζει στα χαφ, όπως και ο Ελληνοαμερικάνος Πέτρος Καριώτης, που είχε δοκιμαστεί και πέρυσι, αλλά είχε απορριφθεί γιατί έπιανε θέση ξένου κάτι που δεν συμβαίνει πλέον. Ο Κετσετσίδης αγωνιζόταν στη Σαλαμίνα, ενώ οι Γουνελάς και Στούπας, είναι γνωστό ότι ο πρώτος προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και ο δεύτερος έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή και Θήβα τα τελευταία χρόνια. Τέλος ο 22χρονος μέσος Γιώργος Καλογερόπουλος αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό.
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την κυανόλευκη ΠΑΕ έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ομάδα και σήμερα και αύριο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και τα τυπικά των μεταγραφών τους.
Για τον Αντώνη Σωτρίνη το «τοπίο» αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα με τις πιθανότητες να ντυθεί στα κυανόλευκα να είναι μοιρασμένες.
Εν τω μεταξύ άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του Θανάση Μάγγου, καθώς χθες έγινε επίσημα γνωστό ότι αποχώρησε από την προετοιμασία της Λάρισας και εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Δεν έχει αποφασίσει για κοινοτικούς
Δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις ο Στράτος Γιδόπουλος για τους κοινοτικούς παίκτες που θα ενισχύσουν φέτος την ομάδα. Ο ένας από αυτούς βέβαια είναι ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας Μαουρίτσιο Νάνι, ωστόσο ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ με τον προπονητή, Λεωνίδα Γαρδικιώτη ψάχνουν για τους υπόλοιπους που θα στελεχώσουν το ρόστερ. Οι περιπτώσεις των Σλοβένων Βάργκα και Περμέ δεν έχουν αποκλειστεί, ωστόσο χθες ήρθαν στο προσκήνιο επαφές με Ισπανούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από ομάδες πρώτης κατηγορίας, καθώς και για έναν Ρώσο από την Μπορούσια Ντόρντμουντ.
Παράλληλα, εξετάζεται η περίπτωση να παραμείνει στην ομάδα και ο Χρέντσαρ. Στη Νίκη προτάθηκε και ο Λετιέρι που έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό και Καλλιθέα.

Από βδομάδα η απάντηση του ΠΑΟ
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί η τελική απάντηση του Παναθηναϊκού για τους νεαρούς Τσίτση και Νταντάμη. Οι παίκτες δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο να έρθουν στη Νέα Ιωνία προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες και αναμένεται και η απάντηση της «πράσινης» ΠΑΕ. Εν τω μεταξύ συζητήσεις με τον ΟΦΗ για τους νεαρούς Κάγκουλα και Μαρκάκη έχει ο Στράτος Γιδόπουλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου