ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελίες για προσλήψεις στο Νοσοκομείο

καταγγελίες-για-προσλήψεις-στο-νοσοκ-851206

Τραυματιοφορείς και νοσηλευτές από τη Λάρισα προσλαμβάνονται για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Νοσοκομείο Βόλου.

Την καταγγελία έκανε χθες η ΠΑΣΚΕ Νοσοκομείου Βόλου που επιρρίπτει ευθύνες στην επιτροπή επιλογής προσωπικού που εδρεύει στη γειτονική πόλη ότι… υποδεικνύει προσλήψεις με κομματικά κριτήρια.

Πρόκειται για την πρόσληψη δεκατεσσάρων ατόμων που θα εργαστούν ως επικουρικό προσωπικό με δωδεκάμηνη σύμβαση, στο Νοσοκομείο και στα Κέντα Υγείας του Νομού Μαγνησίας.
Την επιλογή έκανε επιτροπή που εδρεύει στην Υγειονομική περιφέρεια της Λάρισας την οποία η ΠΑΣΚΕ Νοσοκομείου επικρίνει για ρουσφετολογικές προσλήψεις.
Όπως υποστηρίζει η συνδικαλιστική παράταξη, για τις συγκεκριμένες προσλήψεις δεν υπήρξε ούτε προκήρυξη, ούτε ανακοίνωση, ούτε σειρά κατάταξης υποψηφίων και ανακοίνωση αποτελεσμάτων.

“Δυστυχώς είναι εμφανές πλέον πως το «σεμνά και ταπεινά» του πρωθυπουργού της χώρας εξοστράκισε η θεωρία του κ. Πολύδωρα για «τα δικά μας παιδιά» τονίζει η ΠΑΣΚΕ που αποδοκιμάζει το γεγονός ότι ενώ θα μπορούσαν να προσληφθούν και υπάλληλοι από τη Μαγνησία, οι μισοί από τους τραυματιοφορείς, νοσηλευτές και τεχνολόγους που θα προσληφθούν είναι από την περιοχή της Λάρισας.

“Ειλικρινά δεν έχουμε τίποτα με τον γειτονικό νόμο, ούτε με κανένα από τους εργαζόμενους που θεωρούμε θύματα του πελατειακού συστήματος που γιγαντώνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια, καταλήγει η ανακοίνωση, Πιστεύουμε όμως πως είναι απαράδεκτο κάποια τοπικά στελέχη της Ν.Δ να εμπαίζουν τους ανέργους της Μαγνησίας και να μιλούν για αξιοκρατία και δικαιοσύνη, όταν με την ανοχή και τη σιωπή τους αβαντάρουν την αναξιοκρατία, και την αδικία αλλά και τα ρουσφετολογικά παιχνίδια Λαρισαίων πολιτικών σε βάρος των ανέργων της περιοχής μας.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου