ΤΟΠΙΚΑ

Φως στη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

φως-στη-δολοφονία-του-νίκου-σεργιανόπ-851206

Σχεδόν δύο μήνες μετά την άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, ένας αλλοδαπός (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Γεωργιανός) συνελήφθη και βρίσκεται από χθες το απόγευμα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, κατηγορούμενος για το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι εμπλέκεται στη στυγερή δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου στις αρχές Ιουνίου.
Πρόκειται για έναν 30χρονο Γεωργιανό, τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA του οποίου ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη αργά το απόγευμα στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου ήταν θαμώνας. Ο δράστης ήταν σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για πορνεία και ναρκωτικά με αποτέλεσμα να απελαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση των στοιχείων του δολοφόνου είχε γίνει άμεσα. Η αστυνομία είχε στα χέρια της τα αποτυπώματα του, καθώς και φωτογραφία του. Ο Γεωργιανός όμως είχε εξαφανιστεί από την πλατεία Βικτωρίας και μόλις επέστρεψε, συνελήφθη. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.
Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα δακτυλικό αποτύπωμα στο μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος κατακρεούργησε τον άτυχο ηθοποιό, καθώς και ίχνη γενετικού υλικού σε αποτσίγαρα και κουτάκια μπύρας.
Από τις 3 Ιουνίου η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας, σαρώνοντας κάθε βράδυ τα κακόφημα στέκια της Αθήνας. Από τότε έγιναν περισσότερες από 100 «επιλεκτικές» προσαγωγές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου