ΤΟΠΙΚΑ

Σε μία ώρα Μύκονο ~ ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗΣ SKY EXPRESS !

σε-μία-ώρα-μύκονο-οι-πρεμιερεσ-τησ-sky-express-394728

Σε μίνι ή μάξι καλοκαιρινές αποδράσεις σε μαγευτικούς προορισμούς -Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη και Μυτιλήνη- στρώνει… αεροδιαδρόμους από τη Μαγνησία η SkyExpress.

Γλιτώνοντας την ταλαιπωρία, το κόστος και το χρόνο ταξιδιού για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, ο Βόλος θα μπορεί, με την είσοδο του Ιουλίου, να «μετακομίζει» τα σαββατοκύριακα σε ένα από τα τέσσερα νησιά. Από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, για παράδειγμα, οι επιβάτες θα μπορούν να βρίσκονται στη κοσμοπολίτικη Μύκονο σε μία ώρα!

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Η αεροπορική εταιρεία SkyExpressσυνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμα πτήσεών της για το καλοκαίρι του 2014. Καινούριοι προορισμοί από και προς Βόλο, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, και Μύκονο έρχονται να προστεθούν στο ήδη πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμά της.

«Δημιουργήστε τις καλοκαιρινές σας μετακινήσεις και σχεδιάστε το IslandHopping που σας ταιριάζει με το νέο πρόγραμμα πτήσεων της SkyExpress. Καλό και παραγωγικό καλοκαίρι για όλους!», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Sky Express έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα χιλιάδες ώρες πτήσεων, εκτελώντας αεροπορικά δρομολόγια ανάμεσα σε περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ελλάδα, και έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την ασφάλεια και με την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών.

Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλους τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν άνετα γρήγορα και οικονομικά. Τα αεροσκάφη της διατίθενται εκτός από τις προγραμματισμένες πτήσεις και για πτήσεις charter είτε σε μεμονωμένους επιβάτες είτε σε γκρουπ.

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express εκτελεί πτήσεις από και προς τους εξής προορισμούς:Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Κύθηρα, Ρόδος, Κως, Σάμος, Μυτιλήνη, Χίος, Λήμνος, Σκύρος, Ικαρία, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Καστοριά, Σητεία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο.

Φέτος το καλοκαίρι στα πλάνα της συμπεριέλαβε τα αεροδρόμια της Νέας Αγχιάλου και της Σκιάθου. Από τη Σκιάθο, την οποία η Sky Express συνδέει με τη Θεσσαλονίκη, τα δρομολόγια ξεκινούν την Παρασκευή 13 Ιουνίου και θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Από την Τετάρτη 2 Ιουλίου η Sky Express «ανοίγει φτερά» για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, συνδέοντας το Βόλο με τη Μυτιλήνη. Την επομένη ημέρα, Πέμπτη 3 Ιουλίου, πρεμιέρα έχουν από τον τοπικό αερολιμένα τα υπόλοιπα δρομολόγια για Ηράκλειο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρίας, οι πτήσεις θα εκτελούνται ως εξής:

Από Βόλο προς Μυτιλήνη (VOL – MJT)
Αρ. πτήσης GQ14, ώρα αναχώρησης 12:45, ώρα άφιξης 14:00 – Διάρκεια πτήσης 1 ώρα και 15 λεπτά (κάθε Τετάρτη & Σάββατο)
Από Βόλο προς Ηράκλειο (VOL – HER)
Αρ. πτήσης GQ143, ώρα αναχώρησης 12:45, ώρα άφιξης 16:00 – Διάρκεια ταξιδιού 3 ώρες και 15 λεπτά (κάθε Τετάρτη & Σάββατο) – Μέσω Μυτιλήνης
Αρ. πτήσης GQ121, ώρα αναχώρησης 15:00, ώρα άφιξης 18:10 – Διάρκεια ταξιδιού 3 ώρες και 10 λεπτά (κάθε Πέμπτη) – Μέσω Μυκόνου και Σαντορίνης
Αρ. πτήσης GQ121, ώρα αναχώρησης 12:40, ώρα άφιξης 18:10 – Διάρκεια ταξιδιού 3 ώρες και 10 λεπτά (κάθε Κυριακή) – Μέσω Μυκόνου και με στάση στη Σαντορίνη
Από Βόλο προς Μύκονο (VOL -JMK )
Αρ. πτήσης GQ173, ώρα αναχώρησης 15:00, ώρα άφιξης 16:05 – Διάρκεια πτήσης 1 ώρα και 5 λεπτά (κάθε Πέμπτη)
Αρ. πτήσης GQ173 ώρα αναχώρησης 12:40, ώρα άφιξης 13:45 – Διάρκεια πτήσης 1 ώρα και 5 λεπτά (κάθε Κυριακή)
Από Βόλο προς Σαντορίνη (VOL – JTR)
Αρ. πτήσης GQ175, ώρα αναχώρησης 15:00, ώρα άφιξης 17:10 – Διάρκεια πτήσης 2 ώρες και 10 λεπτά (κάθε Πέμπτη) – Μέσω Μυκόνου
Αρ. πτήσης GQ175, ώρα αναχώρησης 12:40, ώρα άφιξης 17:10 – Διάρκεια πτήσης 3 ώρες και 30 λεπτά (κάθε Κυριακή) – Με στάση στη Μύκονο

Λεπτομέρειες για τα δρομολόγια στο http://www.skyexpress.gr/ και για πληροφορίες στο 2810-223800.

Ιστορική αναδρομή

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και άρχισε να λειτουργεί με την επωνυμία Κρητικές Αεροπορικές Εκμεταλλεύσεις και να επιχειρεί με το διακριτικό τίτλο Sky Express.
Εχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την ασφάλεια και με την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών και πετάει στα περισσότερα περιφερειακά αεροδρόμια.
Τα αεροσκάφη μας διατίθενται εκτός από τις προγραμματισμένες πτήσεις και για πτήσεις charter είτε σε μεμονωμένους επιβάτες είτε σε γκρουπ. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ταξιδέψει μαζί της αθλητικές ομάδες , επιχειρηματίες, καλλιτέχνες.

Η εταιρεία Sky Express έχει έντονη παρουσία σε συγκεκριμένους προορισμούς της χώρας μας. Συγκεκριμένα εξυπηρετεί τις γραμμές του Ιονίου στα νησιά Λευκάδα (Ακτιο), την Κεφαλλονιά, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο και Κύθηρα. Επίσης εξυπηρετεί και τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σκύρο – Θεσσαλονίκη.

Εκτελούμε τα δρομολόγια στις γραμμές Αθήνα – Κοζάνη – Αθήνα & Αθήνα -Καστοριά – Αθήνα αλλά και στο ανατολικό Αιγαίο, συνδέοντας τα νησιά της Ρόδου , Σάμου, Χίου, Λήμνου και Μυτιλήνης. Αλλες συνδέσεις που πραγματοποιούνται είναι το δρομολόγιο Σητεία – Πρέβεζα και το Σητεία -Αλεξανδρούπολη καθώς και η αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκη – Λήμνος -Ικαρία.

Συνδέουμε τη Σητεία με την Αλεξανδρούπολη και τη Πρέβεζα με τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις.

Και όλα αυτά με τους ανταγωνιστικότερους ναύλους της αγοράς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου