ΤΟΠΙΚΑ

«Κλείνει» έξι παίκτες που άρεσαν στο Πανθεσσαλικό

κλείνει-έξι-παίκτες-που-άρεσαν-στο-π-851206

Σωτρίνης, Καριώτης, Γουνελάς, Κανελλόπουλος,
Καλογερόπουλος και Στούπας θα κληθούν να
υπογράψουν συμβόλαιο με την κυανόλευκη ομάδα

Περισσότεροι από 35 παίκτες βρέθηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό και δοκιμάστηκαν στα προγραμματισμένα τεστ που πραγματοποίησε η Νίκη, προκειμένου να βρει νεαρούς παίκτες και να στελεχώσει το ρόστερ της. Εξι από αυτούς άρεσαν και συγκεκριμένα οι Σωτρίνης, Καριώτης, Γουνελάς, Κανελλόπουλος, Καλογερόπουλος και Στούπας, θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανόλευκη ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες.
Υπό την παρουσία του Στράτου Γιδόπουλου και του νέου προπονητή, Λεωνίδα Γαρδικιώτη, παίκτες που έχουν αγωνιστεί ήδη σε επαγγελματικές ομάδες, νεαροί που προέρχονται από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά και πιτσιρικάδες από την περιοχή, αγωνίστηκαν σε δίτερμα υπό το βλέμμα του 44χρονου τεχνικού, που έβγαλε κάποια πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα. Ηδη όπως προαναφέρθηκε κάποιοι από αυτούς άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Αυτοί που άρεσαν
Για την απόκτηση έξι παικτών θα κινηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες η κυανόλευκη ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψουν συμβόλαιο με τη Νίκη.
Ο 22χρονος Χρήστος Κανελλόπουλος, που αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο την περασμένη σεζόν, ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν και πέτυχε μάλιστα και τρία τέρματα. Ο Κανελλόπουλος είναι επιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια του Νότιου Ομίλου της τρίτης κατηγορίας.
Δανεικός θα δοθεί στη Νίκη όπως δείχνουν τα πράγματα και ο Γιώργος Γουνελάς, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και πέρυσι είχε παραχωρηθεί για έναν χρόνο στον Θερμαϊκό. Ο Γουνελάς είναι 19 χρόνων και αγωνίζεται στην άμυνα.
Αμυντικός είναι και ο Αντώνης Σωτρίνης. Ο Σωτρίνης, που έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Προοδευτική και Καβάλα, είναι 25 ετών, ενώ πρόταση για συνεργασία θα γίνει και στον νεαρό υψηλόσωμο αμυντικό Πέτρο Καριώτη, που μπορεί πλέον να αγωνίζεται ως Ελληνας στο πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον 22χρονο μέσο Γιώργο Καλογερόπουλο, καθώς και τον 23χρονο Διονύση Στούπα, που έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Θήβα και Τρίκαλα.
Ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν ήταν και παίκτες από την περσινή σεζόν που ήθελαν να δουν ο Στράτος Γιδόπουλος και ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης. Ο Εντουάρντ Χρέντσαρ ικανοποίησε και φαίνεται πως θα μείνει στο ρόστερ και για τη νέα σεζόν.

Καλά στοιχεία από τους νεοαποκτηθέντες
Ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας Μαουρίτσιο Νάνι, που είναι ήδη παίκτης της κυανόλευκης ομάδας, υπερασπίστηκε την εστία τής μιας ενδεκάδας που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, έχοντας καλές τοποθετήσεις και πιάνοντας και τετ α τετ. Θετική παρουσία είχαν και οι Χουστουλάκης και Ζηλάκος, τα δυο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας.
Συγκεκριμένα οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας οι άνθρωποι της ΠΑΕ, είναι οι: Καντιμοίρης, Στούπας, Γουνελάς, Καλογερόπουλος, Κοντάζης, Πρικάκης, Ντίκενς, Χέινζ, Σωτρίνης, Παλιούρας, Τσερέπης, Δημόπουλος, Μιχαήλ, Ζηλάκος, Στασινόπουλος, Κελεσίδης, Λουκαΐδης, Χουστουλάκης και Κανελλόπουλος, καθώς και οι νεαροί από την ευρύτερη περιοχή, Φλάμος, Κατσικογιάννης, Λιάρος, Τσάπι, Παλάσκας, Ιωάννου, Αντζούρης, Μαντζανάς, Σατελιάν, Τζώρτζης, Ανατολής, Καραγιάννης, Φαρμακάς, Τσιλίκος, Πισπίκος και Θεοδωρόπουλος.

Υποσχέσεις για άνοδο από Γιδόπουλο
Ο Στράτος Γιδόπουλος που βρέθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό ζήτησε από τους φιλάθλους της Νίκης να κάνουν υπομονή, υποσχέθηκε άνοδο για ακόμη μια φορά, ενώ τα «έβαλε» με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την άσχημη κριτική τους στις μέχρι σήμερα αποφάσεις του.
«Οι παίκτες που φέραμε σήμερα είναι όπως είδατε έως 24 ετών γιατί η φιλοσοφία μας είναι να μην φέρνουμε παίκτες σαν αυτούς τους τριάντα – σαράντα που γυρνάνε κάθε χρόνο στην Β’ και στην Γ’ Εθνική. Σας φέρνω ένα παράδειγμα ότι ο Παναιτωλικός πέρυσι πήρε 15 από αυτούς και δεν κατάφερε να αλλάξει κατηγορία. Εμείς θα φτιάξουμε ένα κορμό με πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές ξένους και Ελληνες και οι υπόλοιποι θα είναι νεαροί. Η ομάδα θα στηρίζεται στην δύναμη και στην ταχύτητα και μετά θα έρχεται η τεχνική. Θα παρακαλέσω τους δημοσιογράφους να μην προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο μηνύματα για να τον απογοητεύουν και θέλω ο κόσμος και οι φίλαθλοι να πιστεύουν αυτά που λέμε εμείς και την προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες για να πετύχουμε αυτά που ζητάμε. Να είσαστε σίγουροι ότι έχουμε περιθώρια και στο τέλος θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τη Νίκη. Επαναλαμβάνω ότι η Νίκη θα ανέβει στην Β’ Εθνική. Είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι. Σας λέω ότι σαν πρόεδρος της ΑΕΚ τα ίδια μου έλεγαν, όταν τους έλεγα ότι θα πάρω το πρωτάθλημα και τελικά το πήρα. Παρακαλώ τον κόσμο της Νίκης να είναι ήσυχος. Ολα θα πάνε καλά για την ομάδα».

Καμία απόφαση για τους περσινούς…
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ θα μείνουν στην ομάδα και αποφάσεις θα ληφθούν και γι’ αυτό το θέμα τα επόμενα 24ωρα. Χθες το παρών στο Πανθεσσαλικό έδωσαν οι Κουτσογιάννης, Καντιμοίρης, Βούλγαρης, Ντούλας, Εμμανουήλ, Καρακώστας και Μακράκης, που έχουν συμβόλαιο με τη Νίκη, καθώς και οι Μητράκας και Χρέντσαρ, με τον δεύτερο να αγωνίζεται κιόλας. Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης και ο Στράτος Γιδόπουλος ίσως αποφασίσουν να αποδεσμεύσουν κάποιους από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου