ΤΟΠΙΚΑ

Δεν θα παραλάβει φέτος σιτηρά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου

δεν-θα-παραλάβει-φέτος-σιτηρά-ο-αγροτι-394959

Τα σιλό είναι γεμάτα με την απούλητη περσινή σοδειά

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου (πρώην Ε.Α.Σ. Βόλου) ανακοινώνει στους παραγωγούς δημητριακών ότι δεν θα προβεί σε συγκέντρωση δημητριακών για την φετινή χρονιά για τους παρακάτω λόγους:

– Στα Σιλό του Αγίου Δημητρίου δεν υπάρχει χώρος για παραλαβή δημητριακών νέας εσοδείας καθ’ όσον αυτά είναι γεμάτα με αποθέματα περσινής εσοδείας, πληρωμένα στους παραγωγούς και παρ’ότι έχουν γίνει κατ’ επανάληψη διαγωνισμοί, ο τελευταίος μάλιστα πριν από λίγες ημέρες , (δεν υπήρξε καμία προσφορά) δεν κατέστη δυνατόν να πουληθούν.

– Στα Σιλό Στεφανοβικείου έχουν προξενηθεί σημαντικές ζημιές στο μηχανολογικό τους εξοπλισμό λόγω πρόσφατης κλοπής, κυρίως μοτέρ φορτώσεως και εξαερισμού, ανεμιστήρες, όργανα ζυγιστηρίων, ανεβατόρ, ηλεκτρολογικά καλώδια, κυκλώματα και ηλεκτρολογικοί πίνακες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

«Μας στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός της μη παρέμβασης μας στην συγκέντρωση δημητριακών, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπ’ αυτές τις συνθήκες αυτό είναι αδύνατον», καταλήγει η ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου