ΤΟΠΙΚΑ

Πριμοδότηση Αρέθα στον Βαγγέλη Γούσιο

πριμοδότηση-αρέθα-στον-βαγγέλη-γούσι-851206

Ο δήμαρχος Μηλεών και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Μαγνησίας Απόστολος Αρέθας, θέλοντας προφανώς να “πριμοδοτήσει” τον Βαγγέλη Γούσιο, που είναι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, ανέλαβε την πρωτοβουλία και προσωπικά απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο των Μεσογειακών Αγώνων κ. Ερωτόκριτο Νεόφυτο, προτείνοντας τον κ. Γούσιο για τη θέση του city manager.

Μπορεί βέβαια θεσμικά η θέση να μην προβλέπεται, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία της Εκτελεστικής Επιτροπής προσανατολίζεται να ορίσει υπεύθυνο για τη διοργάνωση στο Βόλο, ο οποίος και ουσιαστικά θα εκτελεί χρέη συντονιστή μεταξύ των δύο πόλεων Βόλου και Λάρισας και θα είναι ο σύνδεσμος με την Αθήνα.

Οι πληροφορίες που δεν έχουν ποτέ διαψευστεί ότι για την θέση αυτή επικρατέστερος είναι ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας κ. Σωκράτης Αναγνώστου, που είναι και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων, μαζί με το δήμαρχο Βόλου Αλέκο Βούλγαρη, φαίνεται ότι ενεργοποίησαν τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Μαγνησίας Απόστολο Αρέθα που παρεμβαίνει τώρα υπέρ του Βαγγέλη Γούσιου.

Ο κ. Αρέθας επιβεβαίωσε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι πράγματι παρενέβη στον πρόεδρο της Επιτροπής, με προσωπική του πρωτοβουλία.

“Απέστειλα ένα σύντομο υπόμνημα πριν από δέκα ημέρες, τόνισε ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Μαγνησίας. Εκτιμώ ότι ο Βαγγέλης Γούσιος έχει τα απαιτούμενα προσόντα, την πολιτική και κοινωνική καταξίωση και εμπειρία για να προσφέρει από αυτή τη θέση στους Μεσογειακούς”.

Το θέμα είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις, αφού δεν έχει συζητηθεί ποτέ στο διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου