ΤΟΠΙΚΑ

Στασιμότητα σε μεταγραφικά και προπονητικό κέντρο

στασιμότητα-σε-μεταγραφικά-και-προπο-851206

Στασιμότητα επικρατεί σε πολλά θέματα τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με το νέο προπονητικό κέντρο, όσο και με τα μεταγραφικά. Από την μία υπάρχει το θέμα του Νίκου Μπαρμπούδη, που η μεταγραφή του δείχνει να χαλάει, ενώ αναμένεται και η εύρεση λύσης για προπονητικό κέντρο, με αυτό που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής να είναι το γήπεδο της Αργούς. Από την άλλη χθες ορίστηκαν ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια με Χαϊδάρι και ερασιτέχνες Πανιωνίου.

Πλησιάζει σε Καλαμαριά ο Μπαρμπούδης
Ανοικτό παρέμεινε μέχρι χθες το ενδεχόμενο μετακίνησης του Νίκου Μπαρμπούδη στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει ανακοινωθεί από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πως στη νέα σεζόν θα ανήκει στο ρόστερ της, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ του παίκτη συναντήθηκε χθες με τους ανθρώπους των «Ποντίων», ώστε ο 19χρονος δεξιός μπακ να συνεχίσει την καριέρα του μετά τον Ηλυσιακό και την ΑΕΚ στους «ροσονέρι». Πάντως από την πλευρά της βολιώτικης ομάδας φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα στο να ναυαγήσει η μεταγραφή, από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι για τη συγκεκριμένη θέση μπορούν να υπολογίζουν στις δυνάμεις των Κουμπούλη, Ραγκουέλ και Γεροντίδη.

Φιλικά με Χαϊδάρι και Ερασιτέχνες Πανιωνίου
Ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε χθες η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς στα πλαίσια της προετοιμασίας ο Σλοβάκος τεχνικός Γιόζεφ Μπουμπένκο θέλει να βγάλει τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα με τον πιο κατάλληλο τρόπο για τους ποδοσφαιριστές του. Έτσι με τα δύο φιλικά που κλείσθηκαν το ερχόμενο σαββατοκύριακο οι παίκτες θα μπορούν να ξεφύγουν λίγο από την σκληρή προετοιμασία και να… ακουμπήσουν μπάλα. Αρχικά την ημέρα του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν στα Χάνια την ομάδα του Χαϊδαρίου στις 6.30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο αλλά μια μέρα μετά αντίπαλος θα είναι ο σύλλογος των ερασιτεχνών του Πανιωνίου. Βέβαια οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων θα μπορούν να έχουν καθαρή εικόνα για τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού στα δυνατά φιλικά του Αυγούστου κόντρα ΑΕΛ, Πανιώνιο, Ηρακλή και ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο. Οι ερυθρόλευκοι χθες πέρασαν τη δεύτερη μέρα τους στις εγκαταστάσεις της Πορταριάς. Μάλιστα οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά, είναι διπλές και ξεκινούν στις 7 π.μ. και 7 μ.μ.

Καμία εξέλιξη με γηπεδικό και Αραβίδη
Ενα ακόμη θέμα που έχει απασχολήσει την οικογένεια του Ολυμπιακού είναι αυτό της εύρεσης του χώρου, ο οποίος θα στεγάσει το νέο προπονητήριο της ομάδας μετά το ναυάγιο με το γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είχε αναφέρει με ανακοίνωσή της μάλιστα πως αποσύρεται από το θέμα διεκδίκησης του γηπέδου της Άλλης Μεριάς και οι πληροφορίες από την ΠΑΕ έλεγαν πως στρέφεται στο γήπεδο της Αργούς. Μέχρι στιγμής ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και ο χρόνος πιέζει την ομάδα, αφού η εύρεση προπονητικού κέντρου θα πρέπει να είναι άμεση, μιας και η κάθοδος από την Πορταριά έχει υπολογιστεί για τις 3 Αυγούστου.
Από την άλλη στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του Βόλου βρίσκεται από καιρό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Χρήστος Αραβίδης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης όμως θα ήθελε να δώσει τον εν λόγω παίκτη ως δανεικό σε κάποιο σύλλογο, κάτι για το οποίο ο ίδιος αντιδρά. Ετσι πρόθεσή του είναι να αποκτήσει την ελευθέρας, ώστε στη συνέχεια να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Πιθανότερος προορισμός από ό,τι διαφαίνεται είναι ο Ολυμπιακός.

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με τα νέα γραφεία
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ζητά την κατανόηση των φιλάθλων της ομάδας και όλων των φίλων του ποδοσφαίρου για την αναστάτωση από τη μετακόμιση των παλιών γραφείων της οδού Κοραή, στα νέα γραφεία της οδού Π. Μελά 3. Η μετακόμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα.»

Τα εισιτήρια διαρκείας
Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά 9-11 π.μ. και 6-8 μ.μ. από τα παλιά γραφεία της ΠΑΕ, Κοραή 56. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 – 120 ευρώ, Θύρα 3 και 5 – 250 ευρώ, Θύρα 4 – 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 – 750 ευρώ V.I.P. H Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας προσωρινά θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου