ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα

συναυλία-του-σωκράτη-μάλαμα-851206

Τον Σωκράτη Μάλαμα “φιλοξενεί” ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Δήμου Βόλου σε μία μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα», σήμερα Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ. Δεν θα μπορούσε να λείψει από τα καλοκαιρινά μας βράδια ο αγαπημένος τραγουδοποιός και οι τόσες διαφορετικές εικόνες που ζωγραφίζει στα συναισθήματά μας με τον ήχο, τον στίχο και την ερμηνεία του. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι στιγμές μυσταγωγίας που δημιουργούνται σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση.
Πιστός, λοιπόν, ο Σωκράτης Μάλαμας στη σχέση που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια με το κοινό, έρχεται να παρουσιάσει τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ «Δρόμοι», καθώς βέβαια και πολλά άλλα αγαπημένα από το σύνολο της δισκογραφικής του πορείας. Τραγούδια με λαϊκά παραδοσιακά στοιχεία και ροκ εξάρσεις, καθώς και χαμηλόφωνες μπαλάντες με το γνωστό λιτό και δωρικό, αλλά παράλληλα πηγαία λαϊκό και οικείο ύφος που δημιουργεί κάθε φορά μια ποιητική αλλά και ηλεκτρική ατμόσφαιρα.
Από «Τα μεταξωτά» και το «Τσιγάρο Ατέλειωτο» που τραγούδησε όλη η Ελλάδα μέχρι «Τα ξωτικά» από το πρόσφατο άλμπουμ του, ο Σωκράτης Μάλαμας συνεχίζει να συσπειρώνει γύρω του οπαδούς, τα εισιτήρια των συναυλιών του γίνονται ανάρπαστα και οι δίσκοι του πουλούν με τους ίδιους ρυθμούς. Χωρίς τις συνηθισμένες πρακτικές του σημερινού δισκογραφικού μάρκετινγκ και χωρίς επικοινωνιακές στρατηγικές προώθησης και προβολής, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, δίνοντας νέα πνοή στο Ελληνικό τραγούδι. Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται από το Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου