ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Μόνιμα στο Βόλο
Σημαντική είναι η μεταγραφή του Μπαντά στον Ολυμπιακό και, όπως γράφαμε πριν από πολύ καιρό, Ιούνιο παντρεύτηκε, Ιούλιο εγκαθίσταται στο Βόλο. Ο Κώστας Μπαντάς γεννήθηκε στις 19/7/1976 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο από την Αναγέννηση Καρδίτσας (1997-1999) και στη συνέχεια μεταγράφηκε στα Τρίκαλα, όπου έπαιξε δύο χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Παναχαϊκή (2001-2003), ενώ για μια χρονιά αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων. Το 2004 μεταγράφηκε στον Ακράτητο, όπου κάθισε δύο περιόδους, πριν πάρει μεταγραφή για τον Παναιτωλικό. Στην ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε 22 συμμετοχές.
Εκτός έδρας

Από το πάντα… καυτό «Ριαθόρ» της Λα Κορούνια θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης.
Αυτό προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για την κατάρτιση του προγράμματος της σεζόν 2008-’09 στην Πριμέρα Ντιβισιόν.
Και η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τη «νεοφώτιστη» Νουμάνθια, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 30-31 Αυγούστου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, η Νουμάνθια, η οποία κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στη Β’ Κατηγορία, αναμετράται με Ρεάλ Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα!

Θησέας Αρτας
Με το γεφύρι της Άρτας φαίνεται να μοιάζει ο Θησέας Αγριάς τον τελευταίο καιρό. Από εκεί που η ομάδα χτίζεται το μεσημέρι με όνειρα και ελπίδες για την νέα σεζόν, το βράδυ όλα γκρεμίζονται και άντε πάλι από την αρχή. Μήπως αντί για Αγριάς πρέπει να μετονομαστεί σε Θησέα Άρτας;

Μερικοί βλέπουν παντού εχθρούς!!!
Οσοι ψάχνουν φαντάσματα του παρελθόντος και έχουν φαντασιώσεις, καλό είναι να έχουν επαφή με όσους “συζητούν”… και όχι πληροφορίες από τριτοτέταρτους που έλαβαν γνώση από άλλους τρίτους!!!

Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι…
Ο χλοοτάπητας του σταδίου Βόλου αναμένεται σύντομα να ανακατασκευαστεί. Το Δ.Σ. του ΕΑΚ αποφάσισε να ζητήσει από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου την κατασκευή του χλοοτάπητα και σύμφωνα με πληροφορίες το έργο θα ξεκινήσει άμεσα. Υπολογίζεται ότι μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, όπου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ο χλοοτάπητας να είναι έτοιμος.

Βολιώτες… εκτός!!!
Αρκετοί Βολιώτες προτίμησαν φέτος τις ομάδες της Λάρισας στη Δ Εθνική…
Στον Τύρναβο θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Αλέκος Κουβελάς, που πέρσι ήταν ως τα μισά στη Νίκη και πιο πριν στον Εθνικό Ολυμπιακό, και στα Φάρσαλα πήγαν ο Σπύρος Νούσιας που έχει παίξει Τοξότη, Ολυμπιακό, Νίκη, Ρήγα και πέρσι Θησέα, αλλά και ο Μακρυγιάννης που πέρσι ήταν Θησέα και πιο πριν Μαγνησιακό.
Στο νεοφώτιστο στη Δ Εθνική Πυργετό θα αγωνίζονται οι Θανάσης Ψαρόμπας, που πέρσι ήταν στον Αστέρα Ριζομύλου και έχει αγωνισθεί ακόμη σε Νίκη, Ολυμπιακό, Ρήγα, Τοξότη, ο Πέτρος Παλάσης, που ήταν επίσης στον Αστέρα και ο Αρης Τσουρέλης, που έχει παίξει σε Αργώ, Ολυμπιακό, Κένταυρο, Ρήγα και πέρσι στα Φάρσαλα.
Ακόμη μακριά από το Βόλο προτίμησε ο Δ. Ζιώγας, που πήγε Νίκη Πολύγυρου, νότια μένει ο Καψιώτης που ήταν Μεσολόγγι, αβέβαιο αν επιστρέψει από Ιτέα ο Παρίσσης και επίσης αβέβαιο αν συνεχίσει στο Φωκικό ο Χαλάτσης!!!

Αραγε
Πολλές είναι οι ομάδες που σε δύσκολες στιγμές αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε λύσεις από τεχνικούς… διευθυντές. Π.χ. στο περσινό πρωτάθλημα της Super League ο Σεγκούρα αντικατέστησε τον Λεμονή, ο Κωστένογλου τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Άραγε μετά την αντικατάσταση του Νίκου Κουρμπανά από τον Λεωνίδα Γαρδικιώτη
μπορούμε να πούμε ότι η Νίκη κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα;

ΠΑΟΚ
Τον Βραζιλιάνο επιθετικό Αντριάνο της Πόρτο θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο Φερνάντο Σάντος σύμφωνα με την «A Bola».
Ο 29χρονος Αντριάνο δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της πορτογαλικής ομάδας για τη νέα σεζόν και όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, «αποτελεί πιθανό στόχο του ΠΑΟΚ».

ΟΣΦΠ
Επιμένουν για Εμπι Σμολάρεκ τα διεθνή δημοσιεύματα, που επαναφέρουν το όνομα του Πολωνού φορ για τον Ολυμπιακό.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Τα ονόματα του Γκάγκα και τού Χώνου θυμίζουν λίγο από καλό… παρελθόν

ΤΩΡΑ
Τώρα που δεν συμφώνησε ο Κουρμπανάς, τον ζητάνε και αυτοί που δεν τον ήθελαν…

ΝΙΝΗΣ
Ο Σωτήρης Νίνης δεν παύει να είναι ένα παιδί που, όπως και να το κάνουμε, το αίμα του βράζει… Eτσι λειτούργησε απερίσκεπτα στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των Νέων με την Ιταλία και δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε.
Λίγο αργότερα, σαφώς πιο ήρεμος, έδειξε μεταμέλεια και ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίχτες και τον προπονητή του, που άφησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με δέκα ποδοσφαιριστές στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης.

Μα δεν χτυπάει το τηλέφωνο…
Τη νομική οδό αναμένεται να ακολουθήσει από αύριο Δευτέρα ο πρόεδρος του Κεραυνού Σαμπάναγα Γιάννης Κουτίνας, προκειμένου να ακυρωθούν ως μη νόμιμες οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Αθλητική Ενωση Ιάσων-Κεραυνός. Έτσι η συνένωση των δυνάμεων του Δήμου Αισωνίας φαίνεται να πηγαίνει περίπατο, εκτός και αν μέχρι σήμερα το βράδυ χτυπήσει το τηλέφωνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου