ΤΟΠΙΚΑ

Τα προβλήματα των τριτέκνων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

τα-προβλήματα-των-τριτέκνων-στην-αποκ-411501

Με τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη συναντήθηκε κλιμάκιο αντιπροσώπων συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Βόλου, Λάρισας, Καρδίτσας, Φαρσάλων, Φθιώτιδας και Βοιωτίας, στη Λάρισα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της κ. Γερακούδη, για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τις πολυμελείς οικογένειες με τρία παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε εκτενής και αναλυτική αναφορά σε όλα τα θέματα ανά υπουργείο με την Γ.Γ να εκφράζει τη διάθεση να βοηθήσει τους τριτέκνους οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε δεινή θέση. Τα θέματα που έθεσαν τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ παραδόθηκαν και γραπτώς σε αναλυτικό υπόμνημα, προκειμένου να προωθηθεί και στα αρμόδια υπουργεία.

Τέλος η κ. Γερακούδη, ενημέρωσε τα μέλη για την παράταση μέχρι και τον Αύγουστο της διαδικασίας εθελοντικής, διαδημοτικής κινητικότητας στους ΟΤΑ ενώ οι αντιπρόσωποι των τριτέκνων ικανοποιήθηκαν ιδιαίτερα και για το λόγο αυτό την ευχαριστούν και δημόσια, όπως επίσης για τις λύσεις και για τις κατευθύνσεις που πρότεινε, προκειμένου να γίνουν περαιτέρω κινήσεις προς την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους τριτέκνους των περιοχών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και όλων των τριτέκνων γενικότερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου