ΤΟΠΙΚΑ

Ξυλοφόρτωσε τον Παπαγιάννη ο Αχ. Μπέος

ξυλοφόρτωσε-τον-παπαγιάννη-ο-αχ-μπέος-851206

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αχιλλέα Μπέο και το γνωστό ποδοσφαιρικό παράγοντα Θανάση Παπαγιάννη.
Το νέο αφεντικό της ερυθρόλευκης βολιώτικης ΠΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες γρονθοκόπησε τον γνωστό αθλητικό παράγοντα Θανάση Παπαγιάννη. Αφορμή στάθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά και η κόντρα που έχει ξεσπάσει για το γήπεδο της Άλλης Μεριάς.

Ο πάλαι πότε ισχυρός παράγοντας του Ολυμπιακού – όπως λένε οι πληροφορίες- δέχτηκε προχθές το βράδυ τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπέο για να τον συναντήσει στην Πορταριά σε γνωστό ξενοδοχείο.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Μπέου με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο κ. Παπαγιάννης πράγματι μετέβη στην Πορταριά και στο ξενοδοχείο για τη συνάντηση.

Μόλις βρέθηκαν τετ α τετ οι δύο άνδρες -όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του κ. Θανάση Παπαγιάννη- ο κ. Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε πρώτα φραστικά στον πρώην παράγοντα της ομάδας, προειδοποιώντας τον ότι δεν “πρόκειται να ανεχθεί αντιρρήσεις και διαφωνίες σε αυτά που έχει δρομολογήσει” και έπειτα κινήθηκε εναντίον του γρονθοκοπώντας τον.

Το πρωτοφανές για τα χρονικά της περιοχής επεισόδιο εξελίσσονταν μπροστά από την πισίνα του ξενοδοχείου, στην οποία κατέληξε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο κ. Θαν. Παπαγιάννης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπροστά στο όλο σκηνικό υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, που ωστόσο δεν παρενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο κ. Θαν. Παπαγιάννης χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ εντός των επόμενων ημερών φέρεται να είναι διατεθειμένος να προσφύγει δικαστικά για το θέμα.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος δεν δέχτηκε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα, ωστόσο δεν το διέψευσε.

Επικοινωνία επιχειρήθηκε να υπάρξει και με τον κ. Θαν. Παπαγιάννη, δεν κατέστη ωστόσο δυνατή, αν και το γεγονός επιβεβαιώθηκε πλήρως από στενούς συνεργάτες και φίλους του.

Για την κόντρα των δύο ανδρών, που έφτασε στο σημείο της χειροδικίας και του προχθεσινού πολύ σοβαρού επεισοδίου, υπάρχει σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα ποδοσφαιρικά της πόλης αρκετό παρασκήνιο.

Ο Θανάσης Παπαγιάννης έχει αντιδράσει εξαρχής στο θέμα της πώλησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Δόξα Δράμας. Έχει μάλιστα δημοσιοποιήσει αυτή την αντίθεσή του και στη συνάντηση που έγινε προχθές επανέλαβε ότι αυτό που θα πρέπει να προχωρήσει είναι η συγχώνευση, όπως αρχικά υπήρχε δέσμευση και όχι η πώληση του Ερασιτέχνη στην ομάδα της Βορείου Ελλάδος.

Χθες πάντως από το πρωί είχε “βουίξει” κυριολεκτικά η ποδοσφαιρική πιάτσα για τα τεκταινόμενα και από σήμερα είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου