ΤΟΠΙΚΑ

Στις Νέες Παγασές στρέφεται ο Ολυμπιακός για προπονητικό κέντρο

στις-νέες-παγασές-στρέφεται-ο-ολυμπια-851206

Ακαρπη ήταν η συνάντηση που είχαν χθες στο Δημαρχείο της Πορταριάς ο Αχιλλέας Μπέος και ο Δήμαρχος Πορταριάς Βασίλης Κοντορίζος, με τους ερυθρόλευκους να στρέφονται πλέον σε άλλη λύση για το προπονητικό τους κέντρο όπως είναι το γήπεδο της Αργούς στις Νέες Παγασές. Παράλληλα από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν χθες οι παίκτες, ενώ σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση νέων αποκτημάτων.

Οδηγείται στις Νέες Παγασές
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πορταριάς κ. Κοντορίζο και τους νομικούς του εκπροσώπους είχε χθες ο Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Θεοδώρου, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με το γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Παρόντες στο δημαρχιακό μέγαρο Πορταριάς ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Σταυρίδης όπως και οι νομικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών. Οι δύο πλευρές δεν φάνηκε να βρίσκουν λύση με τον Αχιλλέα Μπέο μάλιστα να αποχωρεί από την συνάντηση, μη συμφωνώντας με τους όρους από την πλευρά της Πορταριάς. Όπως τονίστηκε και από τον νομικό της ΠΑΕ κ. Τζανή, «οι όροι που τέθηκαν κάνουν τον Ολυμπιακό δεύτερης μορφής δικαιούχο». Πλέον η ομάδα του Ολυμπιακού στρέφεται σε άλλη λύση, ώστε να δημιουργήσει το δικό της προπονητικό κέντρο. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναμένεται σήμερα στο γήπεδο των Νέων Παγασών, όπου και θα πραγματοποιηθεί αυτοψία του χώρου. Βέβαια στην παραχώρηση της έκτασης για δημιουργία προπονητικού κέντρου θα πρέπει να συναινέσει και ο Δήμος Βόλου, ώστε να παραχωρηθεί η συγκεκριμένη έκταση. Τέλος η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για το γήπεδο της Άλλης Μεριάς ορίστηκαν για την Πέμπτη.

Σε εργομετρικές οι ερυθρόλευκοι
Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου ο τεχνικός της ομάδας Γιόζεφ Μπουμπένκο να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του και ανάλογα να καταρτίσει το πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι ερυθρόλευκοι σήμερα προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ, ενώ στην απογευματινή προπόνηση έδωσαν το παρών τόσο ο Νίκος Καλτσάς, όσο και ο Ηλίας Ιωάννου μπαίνοντας σιγά, σιγά στο κλίμα της ομάδας με τον Σλοβάκο τεχνικό να θέλει να δημιουργήσει μια ποδοσφαιρική οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ αύριο Πέμπτη η ομάδα του Βόλου θα δώσει φιλικό αγώνα στις 7.30 μ.μ. κόντρα στο Ορμίνιο, ομάδα που προπονεί ο Μίλτος Καλόγηρος που στο παρελθόν τίμησε την φανέλα του Ολυμπιακού. Από την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανηφορίσει στην Πορταριά, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα ανέβουν οι ρυθμοί. Η επιστροφή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας θα γίνει στις 3 Αυγούστου, οπότε και θα αρχίσουν τα πρώτα δυνατά φιλικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου αντίπαλος θα είναι η ΑΕΛ, στις 20 ο Πανιώνιος, στις 23 ο Ηρακλής και στις 7 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ. Μάλιστα μετά το πέρας της φιλικής αναμέτρησης αναμένεται συναυλία με γνωστό καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου.

Συνεχίζονται οι μεταγραφές
Κοντά στη συμφωνία με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές βρίσκεται η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που ίσως και σήμερα να προχωρήσει στην ανακοίνωσή τους. Από χθες έχει ακουστεί το όνομα του Βραζιλιανού Αντερσον που δοκιμάζεται από τον Ηρακλή στην Πορταριά, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν από τη στιγμή που ο γηραιός θα πάψει να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Παράλληλα εξετάζονται και περιπτώσεις τερματοφυλάκων, καθώς στην παρούσα φάση στο ρόστερ ανήκουν μόνο οι Θέμελης και Αραμπατζής με τον τελευταίο μάλιστα να έχει παραχωρηθεί μέχρι τον Ιανουάριο.

Αύριο στο Βόλο ο Αραμπατζής
Αύριο Πέμπτη 17 Ιουλίου αναμένεται στο Βόλο ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Αραμπατζής. Ο εν λόγω πορτιέρο που έχει δοθεί με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Βόλου από την ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του συλλόγου, καθώς υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Καλαμάτα, από όπου και αναμένεται να πάρει μετάθεση στο στρατόπεδο του Βόλου, προκειμένου να συμμετέχει με τη σειρά του στην προετοιμασία της ομάδας.

Ανακοίνωση Austrian Boys
«To Austrian Boys Club, μετά από 18 μήνες εγκατάστασης στην Κασσαβέτη, για διαφόρους λόγους αναγκάζεται να αλλάξει έδρα. Η νέα έδρα (προσωρινή) θα μας βρει στο κέντρο της πόλης μας Μαγνήτων / Ιωλκού. Στο χώρο που στεγάζεται και τα γραφεία του Ερασιτέχνη.
Καθημερινά και ώρες 10:00 – 13:00 / 19:00 – 21:00 θα είμαστε εκεί για την εγγραφή νέων μελών και προώθηση των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά 9-11 π.μ. και 6-8 μ.μ. από τα παλιά γραφεία της ΠΑΕ, Κοραή 56. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 – 120 ευρώ, Θύρα 3 και 5 – 250 ευρώ, Θύρα 4 – 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 – 750 ευρώ V.I.P. H Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας προσωρινά θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου