ΤΟΠΙΚΑ

Στη λύση Σιώμου στρέφεται ο Θησέας

στη-λύση-σιώμου-στρέφεται-ο-θησέας-851206

Ο Λάκης Σιώμος φαίνεται να είναι ο πρώτος υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Θησέα Αγριάς μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά. Από εκεί και πέρα Πύρασος και Ρήγας Φεραίος συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους, έτσι ώστε στην πρώτη να είναι πανέτοιμοι.

Θησέας Αγριάς

Ο Λάκης Σιώμος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Θησέα. Ο σύλλογος της Αγριάς είχε βρεθεί σε διοικητικό αδιέξοδο προ ημερών, αφού κανείς δεν ήθελε να ενισχύσει την προσπάθεια των τοπικών παραγόντων. Τελικά μετά την παρέμβαση του Δημάρχου κ. Παπαευθυμίου η λύση βρέθηκε με το ΔΣ των πρασίνων να ενισχύεται και 13 με 14 άτομα να βρίσκονται στα κοινά. Όσον αφορά στον Λάκη Σιώμο πρέπει να αναφερθεί πως στο παρελθόν έχει υπηρετήσει και πάλι τον σύλλογο, αφού έχει υπάρξει τόσο παίκτης, όσο και προπονητής, ενώ έχει δουλέψει ακόμη στη Νίκη Βόλου και τα τελευταία χρόνια υπήρξε προπονητής του Νηλέα και της Αγίας Παρασκευής.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Την πρώτη συνάντηση-γνωριμία πραγματοποίησε χθες η ομάδα του Πυράσου σε κεντρικό καφέ της Νέας Αγχιάλου. Παίκτες και τεχνική ηγεσία είχαν την ευκαιρία να τα πουν μέσα σε καλό κλίμα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις 28 Ιουλίου αυτή τη φορά εντός γηπέδου. Οι μπλε μέχρι στιγμής έχουν αποκτήσει ήδη τα δικαιώματα των έμπειρων Λεωνίδα Γκάγκα, Στέφανου Ξηρόφωτου, ενώ έχουν ενισχύσει και τις θέσεις των νεαρών με τους Δημούτση, Κίτσιο, Κρεβατά και Ρουκά. Στο στόχαστρο βρίσκονται επίσης οι Φραγκούλης και Πάσιος του ΓΣ Αλμυρού με τον πρώτο να θέλει να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Παράλληλα από τις 21-23 Ιουλίου θα διεξαχθούν δοκιμαστικά για νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα στις ακαδημίες. Τέλος φιλικοί αγώνες θα δοθούν τόσο εντός και εκτός έδρας στις 10 και 17 Αυγούστου με αντίπαλο τον Αστέρα Καρδίτσας.

Ρήγας Φεραίος

Στις επιστροφές των δανικών Δημήτρη Μπριάζνα, Δημήτρη Χολέβα, Γιώργο Μιχολίτση και Κώστα Τριχόπουλο θα πρέπει να υπολογίζει ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου Τάκης Παραφέστας. Ο Λαρισαίος προπονητής σε συνδυασμό με τη διοίκηση ψάχνει καθημερινά για κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να δώσουν περισσότερη ποιότητα. Ο σύλλογος έχει ήδη ενισχυθεί με την απόκτηση του Δημήτρη Λυρίτση και Σπύρου Γκουγκούδη, ενώ η πρώτη αναμένεται να διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Ιουλίου. Τα φιλικά της ομάδας θα ξεκινήσουν στις 10 Αυγούστου με την ομάδα του Τυρνάβου να είναι ο πρώτος αντίπαλος. Τρεις ημέρες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη 13 Αυγούστου ο Ρήγας θα τεθεί αντιμέτωπος του Αστέρα Καρδίτσας. Μάλιστα μετά από αυτό το ματς στις 20 Αυγούστου θα δοθεί και η ρεβάνς με τον Τύρναβο χωρίς ωστόσο, να έχει οριστεί ακόμη η έδρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου