ΤΟΠΙΚΑ

Σκυλιά έπνιξαν 30 πρόβατα στο Διμήνι!

σκυλιά-έπνιξαν-30-πρόβατα-στο-διμήνι-418244

Τεράστια ζημιά για κτηνοτρόφο, ο οποίος αναζητά τον ιδιοκτήτη των σκυλιών

Το μισό κοπάδι κτηνοτρόφου από το Διμήνι, αφάνισαν πριν λίγες μέρες αδέσποτα σκυλιά, τα οποία πιθανότατα να ανήκουν σε κυνηγό. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μικρή κτηνοτροφική μονάδα του Διμηνίου, τη στιγμή που ο κτηνοτρόφος είχε αφήσει τα ζώα του ελεύθερα για βοσκή έξω από το μαντρί του.

Μετά από περίπου δύο ώρες απουσίας του κτηνοτρόφου, όταν επέστρεψε στην κτηνοτροφική του μονάδα δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε τριάντα από τα εξήντα συνολικά πρόβατα πεσμένα στο έδαφος νεκρά καθώς είχαν πνιγεί από τρία σκυλιά.

Ο κτηνοτρόφος σοκαρισμένος και αγανακτισμένος από το θέαμα, έσπευσε να γεμίσει φυσίγγια την καραμπίνα του προκειμένου να σκοτώσει τα σκυλιά για τη ζημιά που του προκάλεσαν, ωστόσο μόλις τα σκυλιά αντιλήφθηκαν την παρουσία του τράπηκαν σε φυγή.

Ο κτηνοτρόφος σήμερα αναζητά τον ιδιοκτήτη των σκυλιών, στην περίπτωση που δεν είναι αδέσποτα ενώ παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει να τον ενημερώσουν. Συνολικά η οικονομική ζημιά που υπέστη ο κτηνοτρόφος ξεπερνάει τις 2.000 ευρώ.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου