ΤΟΠΙΚΑ

Συνεδριάζει για το Φράγμα η Διοικούσα του ΤΕΕ

συνεδριάζει-για-το-φράγμα-η-διοικούσα-420066

Τα αποτελέσματα της γεωφυσικής έρευνας για το φράγμα Παναγιώτικο συζητεί σήμερα, Δευτέρα, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας στις 8 το βράδυ.

Η χρήση του φράγματος ως μεταβλητή πηγή παροχής νερού και ιδιαίτερα η ευστάθειά του, η οποία χαρακτηρίζεται μεταβλητή, μπαίνουν στο τραπέζι της συζήτησης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί ακόμη η χωροταξική και πολεοδομική μεταρρύθμιση. Η συζήτηση για τη χωροτακτική μεταρρύθμιση γίνεται σε συνέχεια της προηγούμενης συνεδρίασης. Είναι καθαρά ενημερωτικού περιεχομένου καθώς όλα γύρω από τη σχετική νομοθεσία αλλάζουν.

Στο μικροσκόπιο του ενδιαφέροντος της Διοικούσας Επιτροπής θα μπει και το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και το νέο καθεστώς που προβλέπεται για τα ιδιωτικά ακίνητα που βρίσκονται εντός της ζώνης αιγιαλού αλλά και για τη δυνατότητα παραχώρησης της χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας έναντι ανταλλάγματος.

Μεταξύ άλλων θα γίνει έγκριση πρακτικών της προηγούμενης συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, ενημέρωση προέδρου – μελών, κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου