ΤΟΠΙΚΑ

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Μετάλλου για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

γενική-συνέλευση-του-συνδέσμου-μετάλ-420092

Με κύριο θέμα συζήτησης τη χρηματοδότηση του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» καλούνται σήμερα Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, σε ετήσια Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας.

Με το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα τουλάχιστον 30 επιχειρήσεις του κλάδου, καθώς το υπουργείο καθυστερεί τη χρηματοδότηση εδώ και 6,5 μήνες, ενώ οι δουλειές έχουν εκτελεστεί.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Αποστόλη Πούλιο, η μετατόπιση των οικονομικών βαρών του προγράμματος στους επαγγελματίες έστω και προσωρινά δημιουργεί τεράστιο ζήτημα.

Στο μεταξύ, οι προμηθεύτριες εταιρείες που είχαν προσφερθεί να κόβουν οι ίδιες τα τιμολόγια για την εκτέλεση εργασιών, τώρα «κάνουν πίσω», προφανώς, όπως επισημάνθηκε, επειδή οι στρόφιγγες των τραπεζών παραμένουν κλειστές.

Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει με ορισμό προεδρείου, ενώ ακολούθως θα γίνει ο Διοικητικός Απολογισμός για τη χρήση του έτους 2013, ο οικονομικός απολογισμός, η ψηφοφορία επί Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου