ΤΟΠΙΚΑ

Στο πρωτοδικείο “οδηγείται” ο Θησέας, αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται για ΔΣ

στο-πρωτοδικείο-οδηγείται-ο-θησέα-851206

Αβέβαιο φάνταζε το μέλλον της ομάδας του Θησέα τις τελευταίες ημέρες, καθώς και τις τρεις φορές που είχε συγκληθεί γενική συνέλευση το ενδιαφέρον για το σύλλογο της Αγριάς ήταν ελάχιστο ως μηδαμινό. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις όμως λιγοστό φως φάνηκε στον ορίζοντα την περασμένη εβδομάδα, όταν και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτριος Μπουργάνης έλαβε εγγυήσεις προς ενίσχυση του ΔΣ που θα είχε ως συνέπεια και την οικονομική ενίσχυση.
Ο πρόεδρος του Θησέα Δημήτρης Μπουργάνης – και οι λιγοστοί συνεργάτες που είχαν απομείνει – δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει μόνος και να δέχεται και κριτική, αφού η μόνη βοήθεια που είχε ήταν από τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή…
Αγανακτισμένος όμως από τις συνεχείς ψεύτικες υποσχέσεις για βοήθεια προς τον Θησέα ο κ. Μπουργάνης αποφάσισε να παραιτηθεί από το αξίωμά του με αποτέλεσμα η ομάδα της Αγριάς να μείνει ακέφαλη. Ο πρόεδρος της ομάδας μάλιστα σκοπεύει να παραδώσει τα δικαιώματα του συλλόγου στο πρωτοδικείο, έχοντας πια απογοητευθεί. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ «Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Εχει καταντήσει κοροϊδία πια να δεχόμαστε συνέχεια υποσχέσεις και κανένας να μην αναλαμβάνει να βοηθήσει. Μετά από τρεις γενικές συνελεύσεις δεν αξιώθηκε να έρθει κανένας να δηλώσει παρών. Δυστυχώς για αυτή την ομάδα που αποτέλεσε πρότυπο σε όλη την Ελλάδα για τη λειτουργία της, να έχουμε αυτή την εξέλιξη. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια και είμαστε παράδειγμα προς μίμηση, αλλά κανείς δεν βρίσκεται στο πλευρό μας». Ο κ. Μπουργάνης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, θέλοντας να ευχαριστήσει εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί του. «Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που συνεργάστηκαν αυτά τα χρόνια, που βρέθηκα στο τιμόνι της ομάδας και δεν είναι άλλοι από τους κ. κ. Γιώργο Καραμίχαλο, Βαγγέλη Βουρούκο, Νίκο Χατζηκυριακίδη και Λάκη Μπακάλη». Όπως καταλαβαίνει κανείς το ενδεχόμενο η ομάδα της Αγριάς να μην συμμετάσχει στο νέο περιφερειακό πρωτάθλημα είναι πιθανό, αφού οι λύσεις έχουν στερεύσει και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου