ΤΟΠΙΚΑ

Εργασίες επέκτασης δημοτικού φωτισμού

εργασίες-επέκτασης-δημοτικού-φωτισμ-422593

Σε περιοχές του Δήμου Βόλου με αυξημένες ανάγκες

Εργασίες αναβάθμισης και επέκτασης του δημοτικού φωτισμού σε περιοχές και σημεία όπου υπάρχουν χρονίζοντα προβλήματα και ελλείψεις, σε όλες σχεδόν τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου, πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 282.000 ευρώ και σύμφωνα με τη σχετική σύμβαση που υπογράφηκε από το Δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη και τον ανάδοχο Ι. Αβδέλαρο, οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός προθεσμίας 16 μηνών.

Με το συγκεκριμένο έργο αντιμετωπίζονται καταγεγραμμένες περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται επέκταση του δημοτικού φωτισμού και οι οποίες ιεραρχούνται ως άμεση προτεραιότητα, σύμφωνα και με τις προτάσεις των τοπικών αιρετών οργάνων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η επέκταση και η ανακαίνιση των δικτύων δημοτικού φωτισμού στις παρακάτω περιοχές:

Στις Αλυκές, στο πάρκο μεταξύ των οδών Κολχίδας και Αγησάνδρου, στο παραλιακό μέτωπο Νέας Αγχιάλου, στην πλατεία Αιδινίου, στην πλατεία Διμηνίου, στο πάρκο (παιδική χαρά) του Σέσκλου, στην περιοχή Λαχανόκηποι στην Ν.Αγχίαλο, στην κεντρική οδό του οικισμού Χρυσή Ακτή Παναγιάς, στον Αγιο Γεώργιο Κυνηγών (παραλιακό μέτωπο), στις πλατείες Ανω Λεχωνίων και Κάτω Λεχωνίων, στο Μαλάκι (παραλιακό μέτωπο), στην περιοχή Χιλιαδού, πίσω από το Μουσικό Γυμνάσιο, στην οδό Αλαμάνας στο τμήμα όπου πραγματοποιήθηκε διάνοιξη της οδού και στην οδό Βουτσά στην Ν. Ιωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου