ΤΟΠΙΚΑ

Αντικείμενο σύσκεψης τα έργα στο χείμαρρο Κραυσίδωνα στη θέση διέλευσης της γραμμής του ΟΣΕ

αντικείμενο-σύσκεψης-τα-έργα-στο-χείμ-424466

Σύσκεψη για τα επείγοντα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο χείμαρρο Κραυσίδωνα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη.

Στόχος ήταν η επίλυση και αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων που αφορούν στη θέση διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής και της γέφυρας της οδού Παπαδιαμάντη.

Στη σύσκεψη παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη, συμμετείχαν στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Μαγνησίας, εκπρόσωποι του ΟΣΕ (κ. Μπιρλιράκης, Προϊστάμενος τμήματος Κανόνων Τεχνικών και Κτηριακών Εργων της Δ/νσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων ΔΙΣΣΥ, κ. Γιαννακίδου, υπάλληλος μηχανικός και κ. Αντωνιάδης Προϊστάμενος τμήματος γραμμής Βόλου), καθώς και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής (κ. Πάκας Προϊστάμενος μονάδας Γ και κ. Σοφολόφη, Προϊσταμένη μονάδας Β).

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι δρομολογείται κάθε απαραίτητη ενέργεια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημα.

Εξάλλου, στην ίδια λογική αντιμετώπισης των τεχνικών ζητημάτων που αφορούν σε ρέματα της περιοχής, καθώς και της καλύτερης αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής μας, συνεχίζεται ο καθαρισμός του Κραυσίδωνα.

Την περασμένη Δευτέρα υπεγράφη μεταξύ του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού και της αναδόχου σύμπραξης γραφείων μελετητών «Ι. Κουγιανός και Συνεργάτες ΕΕ – Αλεξ. Τσαρουχας – Β. Παπαζήσης – Ευγενία Λαγκαδινού» σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης σχετικά με την οριοθέτηση και διευθέτηση του ρέματος Παιδόπολης στην Αγριά, κόστους 42.490,35 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου