ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα φανάρια στα Πλατανίδια

παρέμβαση-εισαγγελέα-για-τα-φανάρια-σ-424608

Για αποκλεισμό μιας ολόκληρης περιοχής εξαιτίας της μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Νομικός

Κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, εξαιτίας της διακοπής της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση του εθνικού οδικού δικτύου Βόλου – Τσαγκαράδας, στο σημείο που είναι η στροφή για τα Πλατανίδια, επισημαίνει με επερώτησή του προς το δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος, Νικ. Νομικός.

Την περασμένη Κυριακή, οι φωτεινοί σηματοδότες που είναι τοποθετημένοι τόσο επί της εθνικής οδού Βόλου – Τσαγκαράδας, όσο και στη διασταύρωση στην έξοδο από τα Πλατανίδια, είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Επιβατικά αυτοκίνητα αλλά και αστικά λεωφορεία που ήθελαν να φύγουν από τα Πλατανίδια και να μπουν στην εθνική οδό, ήταν καθηλωμένα στη διασταύρωση, περιμένοντας πότε θα αραιώσει η κίνηση των οχημάτων που ήταν αυξημένη για να περάσουν. Οσοι δε περνούσαν το έκαναν παίζοντας κορώνα – γράμματα αν θα προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα.

Για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και μάλιστα σε ημέρα αιχμής, ο κ. Νομικός έγινε αποδέκτης καταγγελιών πολιτών. «Ποιος και με ποιο δικαίωμα εξέθεσε σε κίνδυνο τόσους πολίτες και δυσφημίζει τα Πλατανίδια, μία ακτή βραβευμένη με γαλάζια σημαία;», αναρωτιέται ο κ. Νομικός, προειδοποιώντας ότι εάν επαναληφθεί θα προσφύγει στον Εισαγγελέα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου