ΤΟΠΙΚΑ

Έσπασε στο ξύλο το διαρρήκτη ~ Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο

έσπασε-στο-ξύλο-το-διαρρήκτη-απίστευτ-426717

Επεσε στα χέρια ιδιοκτήτη κατοικίας, την οποία παραβίαζαν για τρίτη φορά

Διαρρήκτης βρήκε το μάστορά του… όταν μπήκε στο σπίτι και αντιμετώπισε το μάχιμο ιδιοκτήτη του, ο οποίος για τρίτη φορά έπεφτε θύμα διάρρηξης.

Ρεπορτάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Το περιστατικό συνέβη στις 5 περίπου το πρωί της περασμένης Τρίτης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως όταν διαρρήκτης, περίπου 35 χρονών και πιθανόν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, προσπάθησε να εισέλθει σε μονοκατοικία.

Μόλις ο 55χρονος ιδιοκτήτης αντελήφθη την παρουσία του διαρρήκτη, σηκώθηκε από το κρεβάτι του και όχι μόνο τον ακινητοποίησε, αλλά και τον αντιμετώπισε δίνοντάς του ένα χέρι ξύλο… Οι φωνές του διαρρήκτη που εκλιπαρούσε για βοήθεια αναστάτωσαν ολόκληρη τη γειτονιά, βγάζοντας έξω τους ενοίκους οι οποίοι παρακολουθούσαν το τραγελαφικό περιστατικό.

Σύμφωνα με μάρτυρα, ο διαρρήκτης φώναζε: «Κοίτα πως μου έκανες το πρόσωπο! Βοήθεια! Με σκοτώνει!», γεγονός που έκανε τους γείτονες να βγουν έντρομοι στα μπαλκόνια και στο δρόμο, ώστε να δουν τι συνέβαινε.

Ο ιδιοκτήτης σε έξαλλη κατάσταση τον εκλιπαρούσε να φύγει λέγοντάς του: «Φύγε από εδώ ρε! Θα με βασανίσεις; Θα σε σκοτώσω!», προειδοποιώντας ότι θα αναγκαστεί να πάρει την καραμπίνα του προκειμένου να τον εκφοβίσει, ενώ ο διαρρήκτης απαντούσε: «Σιγά ρε! Πώς κάνεις έτσι για μία κόκα κόλα;».

Τη στιγμή που ο κλέφτης προσπαθούσε να φύγει, ο ιδιοκτήτης τον έσπρωχνε από τα κάγκελα της αυλής του σπιτιού, διώχνοντάς τον μια ώρα αρχύτερα.

Ο θρασύτατος διαρρήκτης δεν σταμάτησε εδώ. Πήγε μέχρι το ποδήλατό του κουτσαίνοντας, το οποίο είχε σταθμεύσει λίγο πιο πέρα και γύρισε πίσω με μια αλυσίδα και ένα λοστό και καθώς επέστρεφε, απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη λέγοντάς του: «Κοίτα ρε άνθρωπε πώς έκανες το πρόσωπό μου!», δείχνοντας τα σημάδια της πάλης που είχε προηγηθεί. Εκείνη τη στιγμή, ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία, ενώ οι γείτονες που είχαν φτάσει στο σπίτι, τον προέτρεπαν να φύγει. Ο διαρρήκτης πείστηκε και έφυγε με το ποδήλατό του, ενώ η αστυνομία που έφτασε στον τόπο, περισυνέλλεξε την αλυσίδα του διαρρήκτη και πήρε καταθέσεις.

Τρίτη φορά

Σύμφωνα με όσα υποστήριζε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σε συνομιλία του με τους γείτονες, ήταν η τρίτη φορά που έπεφτε θύμα διάρρηξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου