ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές, ενώ ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπέος

ανακοίνωσε-τρεις-μεταγραφές-ενώ-ανοί-851206

Από τη στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος ανέλαβε την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός, οι ριζικές αλλαγές θα έπρεπε να θεωρούνται δεδομένες. Γι’ αυτές αλλά και για πολλά άλλα ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα μιλήσει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο ξενοδοχείο “VOLOS PALACE” στις 7.30 μ.μ.
Τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα λεγόμενα του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας του Βόλου θα έχει και ο κάθε φίλαθλος. Όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση, «ο κ. Αχιλλέας Μπέος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το παρόν και το μέλλον του Ενιαίου Ολυμπιακού Βόλου και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα.» Μέσα σε όλα θα αναφερθεί και η συνένωση των δύο Ολυμπιακών, ενώ θα παρουσιαστούν και τα νέα μέλη της διοίκησης.

Τρεις νέες μεταγραφές
Από εκεί και πέρα η ερυθρόλευκη διοίκηση προχωρά και στην ενδυνάμωση του ρόστερ, καθώς τα νέα δεδομένα θέλουν τους ερυθρόλευκους να αναζητούν την άνοδο και βάσει των ως τώρα κινήσεων να αυτοχαρακτηρίζονται ως φαβορί. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν χθες στην ανακοίνωση ακόμη τριών ονομάτων. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 24χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Αραμπατζής ως δανεικός από την ομάδα της ΑΕΚ για τους επόμενους έξι μήνες. Μάλιστα θα γίνει προσπάθεια να εξασφαλιστεί μετάθεση στον Βόλο, μιας και τη δεδομένη στιγμή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Καλαμάτα. Έτσι μετά και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αραμπατζή η θέση του τερματοφύλακα ενισχύεται σημαντικά, καθώς παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι ήδη και ο Αστέριος Θέμελης, ενώ αναμένεται η εξέλιξη στην φυγή ή όχι του Βεζυρίδη από τον σύλλογο. Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε και ο ύψους 1.85 Πάβολ Μάτζερνικ, σλοβακικής καταγωγής, που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μέσου. Στα τρία τελευταία αποκτήματα συμπεριλαμβάνεται και ο Γεώργιος Ιακωβάκης, που κατάγεται από τα Τρίκαλα και αγωνίζονταν στην ομάδα των Μετεώρων ως αριστερό μπακ. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια 5 ετών. Όσον αφορά στον Μάτζερνικ τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε με την φανέλα της Κόζιτσε στη Σλοβακία και τη σεζόν που πέρασε είχε 32 συμμετοχές, πέτυχε και ένα τέρμα, ενώ μετρά και μια παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρελθόν ο Μάγγος
Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Ολυμπιακού από χθες ο Κώστας Μάγγος. Τα δεδομένα μέχρι πρότινος έδειχναν πως ο εν λόγω παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Βόλου, ωστόσο όλα άλλαξαν, παρότι ο ποδοσφαιριστής είχε χαμηλό συμβόλαιο και η προσφορά του τους τελευταίους έξι μήνες ήταν αρκετά μεγάλη.
Παράλληλα με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η υπόθεση του Πέτρου, καθώς τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη μεταξύ της ΠΑΕ και του «αρχηγού».

Κυνηγά το «μπαμ» με Λουτσιάνο
Το μπαμ με Λουτσιάνο κυνηγά τις τελευταίες ημέρες ο σύλλογος του Ολυμπιακού Βόλου. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου παραμένει ελεύθερος και αναμφίβολα οι Βολιώτες θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, προκειμένου ο Βραζιλιάνος -με πλούσια θητεία σε Καστοριά, Ξάνθη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο- να αποτελέσει τόσο τον παίκτη-κράχτη, όσο και έναν ικανότατο μέσο που διαθέτει άπιαστο φάουλ. Μάλιστα οι συζητήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ταχυδρόμου», βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ανακοίνωση ΣΦΕΟΒ
Από το ΣΦΕΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΣΦΕΟΒ καλεί όλους τους φίλους του Ολυμπιακού μας σήμερα στο Volos Palace στις 7:30 μ.μ., όπου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από το νέο αφεντικό και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αχιλλέα Μπέο. Η συνέντευξη Τύπου είναι ανοικτή για όλους μας. Ο Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα. Με ηγέτη τον Αχιλλέα Μπέο, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της χώρας μας, τα όνειρα και οι προσδοκίες μας είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθούνε. Εμείς όλοι μας πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα διοίκηση, κάνοντας αρχή από σήμερα. Δυναμική μας παρουσία και προσέλευση θα στείλει το νικηφόρο μήνυμα προς όλες τις πλευρές».

Ανακοίνωση Austrian Boys
Από τους Austrian Boys λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Volos Palace. Μετά από 19 καλοκαίρια μέσα στο άγχος, το φετινό είναι η λύτρωση μας. Σαν οπαδοί περάσαμε όλες τις δοκιμασίες. Από φέτος η ομάδα μας αποκτά το κύρος που της αξίζει. Η έλευση του Αχιλλέα Μπέου στο Βόλο σηματοδοτεί την ανάκαμψή μας. Χρέος όλων μας είναι να γίνουμε μια γροθιά και ξεκινάμε την Τετάρτη στις 7:30 στο Volos Palace να καλωσορίσουμε τον πρόεδρό μας με τον τρόπο που ξέρουμε. Όλοι εκεί λοιπόν, να μετατραπεί το ξενοδοχείο σε ΕΑΚ. Επίσης καθημερινά 20:00-22:00 στα γραφεία μας γίνεται εγγραφή νέων μελών. Το club πρέπει και επίσημα να έχει το μητρώο μελών καταγεγραμμένο, ώστε τα μέλη μας να έχουν δικαίωμα στις προσφορές του, στις δωρεάν εκδρομές και στην αγορά των διακριτικών μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου