ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση μιας ημέρας στην αγωνία για τη Νίκη

παράταση-μιας-ημέρας-στην-αγωνία-για-851206

Η αυριανή τελικά θα είναι η μεγάλη ημέρα για τη Νίκη. Παράταση στην αγωνία ενός 24ώρου στη Νέα Ιωνία για τα τεκταινόμενα στην κυανόλευκη ομάδα, μια και ο Στράτος Γιδόπουλος -που αναμένεται να αποτελέσει το νέο αφεντικό της ΠΑΕ- αποφάσισε να μεταθέσει για αύριο Πέμπτη την έλευσή του.
Ετσι σήμερα δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, ενώ αύριο το πρωί θα βρίσκεται στη Νέα Ιωνία και θα έχει επαφές με όλους όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Ο ίδιος περιμένει να νιώσει ένα θετικό κλίμα, να «πιάσει τον σφυγμό» των φιλάθλων, να μιλήσει με τοπικούς φορείς και τους οργανωμένους και αν όλα αυτά ταιριάζουν με τα δικά του σχέδια και τα όνειρά του για τη Νίκη, τότε το απόγευμα θα ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου ότι είναι και επίσημα το νέο αφεντικό του κυανόλευκου συγκροτήματος.
Πάντως ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος και χθες ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ»: «Δεν είμαι για τα εύκολα, είμαι για τα δύσκολα. Δεν θα προσπαθήσω απλά για τη Νίκη, θα πετύχω και θα την φέρω εκεί που θέλω».
Οσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά προτιμά να μην ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του. Αφού αποτελέσει και επίσημα το νέο ιδιοκτήτη, τότε θα μιλήσει για όλα αυτά που θέλει και σχεδιάζει να κάνει. Επαφή αναμένεται να υπάρξει και με το Νίκο Κουρμπανά και κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο ίσως γινόταν και αργά χθες το βράδυ. Η άποψή του πάντως δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης: «Οσοι μπορούν να συνεισφέρουν, θα είναι μαζί μου. Ακόμη δεν μπορώ να ανακοινώσω κάποια πράγματα. Θεωρώ ότι ο Νίκος Κουρμπανάς είναι καλός προπονητής και σωστός άνθρωπος, αλλά όλα θα συζητηθούν και μετά θα ανακοινωθούν», ξεκαθάρισε.
Οσον αφορά στις αυριανές συναντήσεις του στη Νέα Ιωνία, μια από τις σημαντικότερες θα είναι με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Νώντα Μαρίτση, ενώ θα επισκεφτεί και το γήπεδο της Μαιάνδρου το «Παντελής Μαγουλάς», όπου οι κυανόλευκοι φαίνεται πως θα επιστρέψουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική. Στην συνέχεια θα βρεθεί με τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Παύλο Μαβίδη και με άλλους τοπικούς φορείς και τέλος με τους οργανωμένους φιλάθλους και την Λέσχη Φίλων Νίκης. Αμφότεροι βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο της ανάληψης της ΠΑΕ από τον Στράτο Γιδόπουλο και αναμένεται να του γνωστοποιήσουν την στήριξή τους στην προσπάθειά του.

Στην Καβάλα ο Χατζηπαντελίδης
Ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης, ο πρώτος σκόρερ της Νίκης στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα συνεχίσει σύμφωνα με πληροφορίες την καριέρα του στην Καβάλα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε χθες στον «Ταχυδρόμο» ότι συμφώνησε με την ομάδα των «Αργοναυτών» και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Ενδιαφέρον και για Γραβάνη;
Τα μεταγραφικά σενάρια θέλουν τη Νίκη να ενδιαφέρεται και για τον 23χρονο επιθετικό Γιώργο Γραβάνη. Ο Γραβάνης έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Θήβα και Θύελλα Πατρών. Μετράει 47 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και έχει πετύχει δύο γκολ και 38 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία με τρία τέρματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου