ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο ξεκαθαρίζει το «τοπίο» στη Νίκη

αύριο-ξεκαθαρίζει-το-τοπίο-στη-νίκη-851206

Η κρίσιμη ημέρα πλησιάζει για τη Νίκη. Αύριο ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να έρθει στη Νέα Ιωνία και να ανακοινώσει τις προθέσεις και τις αποφάσεις του για την κυανόλευκη ομάδα. Μέχρι χθες αργά το βράδυ, καμία νέα πληροφορία δεν είχε προκύψει σχετικά με την ανάμειξη του έμπειρου παράγοντα στα δρώμενα του ιστορικού συλλόγου και παρέμεναν ως δεδομένα, όλα όσα είχαν γίνει γνωστά την προηγούμενη εβδομάδα με την καταφατική του αρχικά απάντηση, να γίνει το νέο αφεντικό της ΠΑΕ και τον στόχο που έθεσε για πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική.
Βέβαια αυτές οι παραπάνω δύο εξαγγελίες δεν φτάνουν για να επέλθει ηρεμία και σιγουριά στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά και όλων όσοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις. Άπαντες περιμένουν αύριο την έλευση του Στράτου Γιδόπουλου, ώστε να αποτελέσει και επίσημα το νέο αφεντικό και παράλληλα να πάρουν απαντήσεις σε πολλά θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό της νέας ομάδας, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009.
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τη διοίκηση η ώρα που ο έμπειρος παράγοντας θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να γνωστοποιήσει δημόσια και επίσημα τα σχέδιά του για το κυανόλευκο συγκρότημα. Κάτι που αναμένεται όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να γίνει σήμερα.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Στράτος Γιδόπουλος, θα έχει συναντήσεις και επαφές, με τοπικούς φορείς, με μέλη της διοίκησης, φιλάθλους και με την Λέσχη Φίλων Νίκης, που είχε ενδιαφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει κάποια συνεργασία.

Φήμες για Παϊζάνο και Θανόπουλο
Εν τω μεταξύ έντονη μεταγραφολογία έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό για την ενίσχυση του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας. Στα ονόματα των Λαμπρογεώργου και Σέλακ, που φέρονται να απασχολούν τους κυανόλευκους, προστέθηκαν και αυτά του 21χρονου μέσου, Δημήτρη Θανόπουλου, που έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής και ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Θρασύβουλο, Πανθρακικό, Παναχαϊκή και Λαμία και του Τόλυ Παϊζάνου, σέντερ μπακ που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη Λαμία. Πάντως ο πρώτος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Καβάλα.
Βέβαια, οι παραπάνω ποδοσφαιριστές φαίνεται πως αποτελούν επιλογές του Νίκου Κουρμπανά, με τα δεδομένα που υπήρχαν στην ομάδα πριν προκύψει το ενδιαφέρον Γιδόπουλου. Γενικά επικρατεί η άποψη ότι ο Κορίνθιος τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο, αλλά πρέπει πρώτα αυτό να επιβεβαιωθεί και επίσημα από το νέο ιδιοκτήτη της Νίκης. Παράλληλα αφού η ομάδα αλλάξει στόχους με τον Γιδόπουλο στο «τιμόνι» της, θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές και στον μεταγραφικό σχεδιασμό, χωρίς όμως να αποκλείεται οι παραπάνω ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να ενδιαφέρουν την κυανόλευκη ομάδα.

Διευκρινήσεις για τις μετοχές
Την ώρα που η Νίκη προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της, «τριγμούς» στην ΠΑΕ, προκάλεσε η δημοσίευση των ποσοστών των μετόχων της Εταιρίας, τα οποία και δόθηκαν στη δημοσιότητα με σκοπό να ενημερωθούν οι φίλαθλοι για την κατάσταση που επικρατεί, λόγω και του ενδιαφέροντος του Στράτου Γιδόπουλου. Ο πρόεδρος, Κώστας Χρόνης με επιστολή του χθες, διέψευσε ότι τα ποσοστά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και υποστήριξε ότι το ποσοστό του είναι πολλαπλάσιο από αυτό που αναφέρεται στα Κυριακάτικα δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων (για την οικογένειά του αναφέρεται ένα ποσοστό 13%).
Από την άλλη όμως σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από κύκλους της διοίκησης τα συγκεκριμένα ποσοστά των μετόχων που δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας, αφορούν στην περίοδο έως τις 30 Ιουνίου του 2007. Τα ποσοστά αυτά θα αλλάξουν στη Γενική συνέλευση που θα γίνει στο τέλος του χρόνου και το ποσοστό του κ. Χρόνη, αλλά και του κ. Καϊμακάμη θα αυξηθούν, καθώς είναι οι μόνοι που έβαλαν χρήματα αυτή τη χρονιά στην ομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου