ΤΟΠΙΚΑ

To Αθλητικό Κολέγιο Νίκης κατέκτησε το παιδικό τουρνουά του ΑΟΝΑΜ

to-αθλητικό-κολέγιο-νίκης-κατέκτησε-το-851206

Με το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης Βόλου να κατακτά την 1η θέση, ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε με επιτυχία το τριήμερο 27-29 Ιουνίου ο Αθλητικός Οργανισμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας. Για τρεις ημέρες στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου φιλοξενήθηκαν 80 περίπου αθλητές ηλικίας 15-17 ετών, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων φρόντισαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και απέσπασαν δίκαια το χειροκρότημα όσων παρακολούθησαν το τουρνουά.
Η ομάδα της Νίκης τερμάτισε πρώτη, καθώς στα τρία ματς που έδωσε, σημείωσε δύο νίκες επί της ομάδας των Επίλεκτων του νομού και του Χολαργού, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Αγία Παρασκευή. Δεύτερος κατετάγη ο Όμιλος Φιλάθλων, τρίτη ήταν η Αγία Παρασκευή και οι Επίλεκτοι κατέλαβαν την 4η θέση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά:

1η αγωνιστική
Αγ. Παρασκευή-Επίλεκτοι Μαγνησίας 1-0
Αθλητικό Κολέγιο Νίκης-Χολαργός 4-0

2η αγωνιστική
Χολαργός- Αγ. Παρασκευή 2-1
Επίλεκτοι Μαγνησίας -Αθλητικό Κολέγιο Νίκης 1-3

3η αγωνιστική
Χολαργός- Επίλεκτοι Μαγνησίας 4-3
Αγ. Παρασκευή- Αθλητικό Κολέγιο Νίκης 0-0

Η τελική κατάταξη
1. Αθλητικό Κολέγιο Νίκης 7-1 τέρματα 7 βαθμοί
2. Χολαργός 6-8 τέρματα 6 βαθμοί
3. Αγ. Παρασκευή 2-2 τέρματα 4 βαθμοί
4. Επίλεκτοι Μαγνησίας 4-7 τέρματα 0 βαθμοί

Μετά τη λήξη του αγωνιστικού προγράμματος, έγιναν οι απονομές στις ομάδες. Οι τέσσερις φιναλίστ παρέλαβαν από μία αναμνηστική πλακέτα, όπως και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας για την άριστη συνεργασία που έχει αναπτύξει με τον ΑΟΝΑΜ, ενώ οι εκπρόσωποι του Χολαργού τίμησαν την πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού της ΝΑΜ, κα Έφη Καρανικόλα, απονέμοντάς της το έμβλημα του Δήμου Χολαργού.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΑΟΝΑΜ, μιλώντας στους νεαρούς αθλητές κατά την τελετή λήξης, αφού εξήρε την αγωνιστικότητά τους, τόνισε τα εξής: «Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Τους αθλητές και τους προπονητές των τεσσάρων ομάδων που έλαβαν μέρος, τους διαιτητές που για μία ακόμη φορά προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, αλλά και γενικά σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία του τουρνουά. Θεωρώ ότι παρόμοια τουρνουά δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν νέες γνωριμίες, μακριά από το άγχος του ανταγωνισμού, ενώ παράλληλα τα βοηθούμε να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπούνε. Ο Αθλητικός Οργανισμός στηρίζει έμπρακτα τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών, αφού σ’ αυτά τα παιδιά εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο του αθλητισμού στη Μαγνησία».
Στη συνέχεια ο κ. Λουκάς Ρίζος, δημοτικός σύμβουλος Χολαργού μίλησε για τις καλύτερες εντυπώσεις και αναφέρθηκε και στο Πανθεσσαλικό στάδιο, χαρακτηρίζοντας ένα πραγματικό στολίδι .
Στην τελετή λήξης που έγινε χθες, το «παρών» έδωσαν επίσης ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της ΝΑΜ, κ. Αλέκος Μεταφτσής και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γεράσιμος Σαρρής και Απόστολος Μπακάλης, εκπρόσωποι του τοπικού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου