ΤΟΠΙΚΑ

Η ενίσχυση του Ολυμπιακού συνεχίζεται

η-ενίσχυση-του-ολυμπιακού-συνεχίζετα-851206

Συνεχίζοντας την ενίσχυσή του, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε δυο ακόμη μεταγραφές, του Αργεντίνου Κριστιάνο Ράμι και του αμυντικού Κώστα Γεροντίδη, με τους νεοαποκτηθέντες να έχουν γίνει επτά… και να υπάρχει συνέχεια…
Τα χθεσινά νέα αποκτήματα που ανακοινώθηκαν είναι ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός
Κριστιάνο Αλμπέρτο Ράμι με θητεία στο πρωτάθλημα της χώρας του αλλά και ως δανεικός στη Γαλλία. Ο Ράμι, που αποκτήθηκε για 3 χρόνια, έχει αγωνισθεί στην Ταγέρες, την Ατλέτικο Τακουμάν, είχε καλή παρουσία στην Ρασίγκ Κόρντομπα με 10 γκολ σε 16 αγώνες, έπαιξε 13 ματς στην Ανζέ στη Γαλλία, ενώ ξαναγυρνώντας στην Αργεντινή είχε 25 συμμετοχές και 9 γκολ και στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίσθηκε σε 26 ματς με τη Τίρο Φεντεράλ (2 γκολ).
Επίσης αποκτήθηκε ο 23χρονος δεξιός αμυντικός Κώστας Γεροντίδης, που τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζονταν στο Πολύκαστρο με 3 γκολ στις 57 συμμετοχές του. Επίσης μια χρονιά στη Γ Εθνική φόρεσε σε 23 ματς τη φανέλα των Τρικάλων, πιο πριν των Λύκων, ενώ έχει από 1 συμμετοχή σε Β και Α Εθνική με Καλαμάτα και Ηρακλή.
Ηδη έχουν ανακοινωθεί και οι μεταγραφές του Γάλλου μέσου Αλέν Ραγκουέλ με θητεία σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Χαλκηδόνα, Ατρόμητο και Ηρακλή, του Σλοβάκου επιθετικού Αντρέι Πόραζικ, του 27χρονου μεσοεπιθετικού Στάθη Στεφανίδη, που έχει αγωνισθεί σε Κιλκισιακό, στην Α Εθνική με τον Ακράτητο (72 συμμετοχές -11 γκολ), σε Αιγάλεω και στη Βέροια σε Β και Α΄ Εθνική, του γκολκίπερ Αστέριου Θέμελη, που έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, Καστοριά, Ηλυσιακό, Λάρισα Θεσπρωτό και Αγιο Δημήτριο, αλλά και του 18χρονου αμυντικού Γιώργου Κατσικά από την ομάδα Νέων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που θα έρθει στο Βόλο δανεικός για ένα χρόνο.
Ακόμη σήμερα τελειώνει και το θέμα με τον 24χρονο γκολκίπερ της ΑΕΚ Γιάννη Αραμπατζή που θα έρθει επίσης δανεικός, ενώ έχουν ζητηθεί και δανεικοί παίκτες από τον Πανιώνιο…
Ο 22χρονος επιθετικός Δημήτρης Σιαλμάς, που πέρσι έπαιξε 13 ματς (4 γκολ) στον Πανιώνιο, είναι μια καλή λύση, οπως και ο Χρήστος Αραβίδης που έχει κάνει 50 ματς με τους κυανέρυθρους της Νέας Σμύρνης. Επίσης έχουν “ζητηθεί” ο Ευθύμης Γουσούλης που έπαιξε πέρσι 5 ματς, αλλά και ο Μανώλης Μαρκάκης που πέρσι είχε αγωνισθεί στον Κεραυνό Κερατέας.
Πάντως πολλά ακούγονται και για μια δυνατή μεταγραφή, με τον Ηλία Ιωάννου που έπαιξε σε Πανιώνιο, Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης να παραμένει στο στόχαστρο, ενώ παίζει και το όνομα του βραζιλιάνου Λουτσιάνο, με τον 36χρονο μέσο με μεγάλη θητεία στην Ελλάδα να έχει και να εξετάζει κι άλλες προτάσεις, χωρίς να αποκλείει τον ερχομό του στο Βόλο.
Ο Ολυμπιακός ενισχύεται, αλλά κρατά και παίκτες και ήδη έχουν ανανεώσει οι Θοδωρής Πακάλτσης, Δημήτρης Βέρμπης, Αλέξης Γιακάκογλου και θα παραμείνουν και οι νεαροί Γιώργος Δήμας, Αλέκος Γεωργιάδης και ο Βαγγέλης Διαμάντης. Παραμένει άγνωστο το μέλλον για τους Ίλιε Μιτρόφ, Πέτρο Κοντέων, Άκη Πέτρου, ενώ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Φλώρος (ο οποίος έχει καταθέσει και προσφυγή) και ο Μάκης Αγγελόπουλος και το ίδιο ισχύει με τούς Βραζιλιάνους της ομάδας Βάντερ Μασάντο, Κάτε Φονσέκα και Ντίλτον Περέιρα.
Θυμίζουμε πως ήδη παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» αποτελούν οι Σαμουηλίδης, Κοντοβάς Τσάγγαρης, Καρποντίνης, ενώ την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει και ο Ακπαρίδης.
Χθες βράδυ επρόκειτο να υπάρχει συνάντηση με τον Μάγγο, ενώ σύμφωνα με την ΠΑΕ από τα γραφεία πέρασαν για παλιές οφειλές οι Τσάγγαρης, Αγγελόπουλος.
Μέχρι αύριο Τετάρτη που είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης του Αχιλλέα Μπέου (στις 19.30 στο ξενοδοχείο «Volos Palace»), θα έχουν ολοκληρωθεί αρκετές μεταγραφές, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.
Ανακοίνωση Austrian boys
Την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο VOLOS PALACE. Μετά από 19 καλοκαίρια μέσα στο άγχος , το φετινό είναι η λύτρωση μας. Σαν οπαδοί περάσαμε όλες τις δοκιμασίες. Από φέτος η ομάδα μας αποκτά το κύρος που τής αξίζει. Η έλευση του Αχιλλέα Μπέου στο Βόλο σηματοδοτεί την ανάκαμψή μας. Χρέος όλων μας είναι να γίνουμε μια γροθιά, και ξεκινάμε τη Τετάρτη 7:30 στο volos palace να καλωσορίσουμε τον πρόεδρό μας με τον τρόπο που ξέρουμε .Όλοι εκεί λοιπόν να μετατραπεί το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕ ΕΑΚ.

*Επίσης καθημερινά 20:00-22:00 στα γραφεία μας γίνεται εγγραφή νέων μελών. Το club πρέπει και επίσημα να έχει το μητρώο μελών καταγεγραμμένο, ώστε τα μέλη μας να έχουν δικαίωμα στις προσφορές του club, στις δωρεάν εκδρομές και στην αγορά των διακριτικών μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου