ΤΟΠΙΚΑ

Εκδηλώσεις

εκδηλώσεις-851206

Εκθέσεις
* Εκθεση μικρών μοντέλων και σχεδίων μόδας της δημιουργού Χριστίνας Σταμπολιάν “φιλοξενείται” σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 3ο όροφο του Κέντρου Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο». Ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00.Σάββατο 10.00 – 13.00.

* Εκθεση με έργα των μαθητών του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου λειτουργεί στους χώρους της Σχολής.

* Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου, η ετήσια έκθεση του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Δήμου Βόλου και του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας & Κοινωνικών Θεμάτων, των Εικαστικών Εργαστηρίων με έργα παιδιών (Ζωγραφική, Κεραμική), με θέμα “Ο κήπος των ονείρων μου” στο Κέντρο Τέχνης “Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο”, (ισόγειο – ημιώροφος).Συμμετέχουν το «Στέκι Παιδιού», το Κέντρο Νεότητας Αγίων Αναργύρων, το Κέντρο Νεότητας Αγίου Γεωργίου, το Κέντρο Νεότητας Νέας Δημητριάδας, το Κέντρο Νεότητας Χιλιαδούς και το «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών». Ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 14.00 και 19.00 – 21.30. Σάββατο 10.00 – 13.00.

Εκδηλώσεις

* Η 16η Γιορτή Βιβλίου “φιλοξενείται” στον χώρο της παραλίας και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

* Η Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάϊμερ σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΛ ΝΑΜ αλλά και τις εθελοντικές οργανώσεις του Νομού, λαμβάνει μέρος στην έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται στην παραλία του Βόλου έως τις 7 Ιουλίου. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο δίδονται πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις δομές και τις υπάρχουσες υπηρεσίες.

Πανηγύρι

* Πανηγυρίζει αύριο το βράδυ η Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας Πορταριάς, Ιερό μετόχιο της Ι. Μ. Φιλοθέου Αγ. Ορους. Αύριο στις 10 μ.μ. θα τελεστεί κατά το Αγιορείτικο Τυπικό, Ιερά Αγρυπνία με Απόδειπνο, Μεγάλο Εσπερινό, Λιτάνευση της Ι. Εικόνας της Παναγίας, Ορθρο και Θ. Λειτουργία, λόγω του ετήσιου εορτασμού της Παναγίας Οδηγήτριας, στην οποία είναι αφιερωμένο και τιμάται το εν λόγω Ι. Μετόχιο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται πλήθος πιστών να σπεύσουν στην Ι. Μονή Πορταριάς, για να βιώσουν συναισθήματα βαθειάς κατάνυξης που δημιουργεί η Αγιορείτικη Αγρυπνία.

Εκδρομές

• Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ ΒΟΛΟΥ-Ν. Μαγνησίας, πραγματοποιεί τις κάτωθι εκδηλώσεις: Τριήμερη εκδρομή 8-9-10 Ιουλίου, Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη εις Μπέλλες-Ρούπελ-Σέρρες-Λίμνη Κερκίνης-Κιλκίς κ.λ.π. Απογευματινό 24 Ιουλίου, Πέμπτη, εις Ραψάνη, Επίσκεψη Μονής Γλυκιφιλούσας. Ημερήσια εκδρομή την 31 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη, εις Ωρεούς-Πευκί-Ιστιαία. Το Δεύτερο Δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 6ημερη εκδρομή εις Κρήτη. Λεπτομέρειες και δηλώσεις στα γραφεία του Συλλόγου, Χατζηαργύρη 1, 10-12 π.μ. εργάσιμες ημέρες.

• Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου ο “Παν” προγραμματίζει τις παρακάτω εξορμήσεις: Δευτέρα 7-Παρασκευή 17 Ιουλίου 11ήμερο προσκύνημα στον Πόντο με πεζοπορίες, περιηγήσεις και ξεναγήσεις, Σάββατο-Κυριακή 19-20 Ιουλίου Γράμμος ορειβατική, διαμονή στο καταφύγιο της Αετομηλίτσας και αναβάσεις στις κορυφές Αρένες, Γκέσιος, Περήφανο, Σάββατο-Κυριακή 26-27 Ιουλίου Πανταβρέχει Ευρυτανίας. Ποτάμια διάσχιση με μαγιό και παπούτσια του Κρικελοπόταμου. Διαμονή σε σκηνές ή σε δωμάτια στο Κρίκελο. Δηλώσεις και πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου Σόλωνος 2 (Β-18) τηλ. 2421024290 κάθε εργάσιμη μέρα το πρωί 10-12 και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 6-8. Επίσης στο κινητό του Ομίλου 6976904236.

• Ο Εκδρομικός Όμιλος Βόλου “Νέα Ζωή” έχει προγραμματίσει για το μήνα Ιούνιο τις εξής εκδρομές: για τις 6/ 7 στο Τρίκερι, για τις 13/7 σε Λιτόχωρο-Νέους Πόρους, για 20/7 στα Μετέωρα-Καστανιά και για τις 27/7 σε Ζαγορά-Χορευτό (γύρος Πηλίου). Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα μέλη του Δ.Σ. και στο κατάστημα ανδρικών ειδών “Ο Μάκης” οδός Ιωλκού 17, τηλ. 2421036021.

* Το ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Ιωνίας στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει πενθήμερη εκδρομή στη Μυτιλήνη με το πρακτορείο του κ. Τσίνη. Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου