ΤΟΠΙΚΑ

Τουρίστες, τρεις ώρες στο περίμενε…

τουρίστες-τρεις-ώρες-στο-περίμενε-440936

Τρεις ολόκληρες ώρες αναγκάστηκαν να περιμένουν χθες το πρωί περίπου 20 άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή Αλογόπορος με στόχο να μετακινηθούν μέσω θαλάσσιου ταξί στο νησάκι Τρίκερι. Ο λόγος ήταν ότι κανένα από τα θαλάσσια ταξί δεν ήταν διαθέσιμα με αποτέλεσμα οι τουρίστες να ταλαιπωρηθούν μέχρι να γίνει τελικά η μετακίνησή τους.

Οπως κατήγγειλαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ οι τουρίστες, από τα δύο θαλάσσια ταξί που διαθέτει η περιοχή, τη δεδομένη στιγμή δεν ήταν κανένα διαθέσιμο καθώς ο ιδιοκτήτης του πρώτου έχει ξεμείνει από καύσιμα και πήγε επιτόπου να φορτώσει και ο ιδιοκτήτης του δεύτερου για προσωπικούς λόγους, δεν λειτουργούσε το θαλάσσιο ταξί τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μια από τις είκοσι τουρίστριες που περίμενε σχεδόν τρεις ώρες μέχρι να μετακινηθεί από τον Αλογόπορο στο νησάκι Τρίκερι η κ. Γιάννα Μαυρουλέα – Σοφιανοπούλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, περιμένουμε είκοσι άτομα για περίπου τρεις ώρες μέχρι να μετακινηθούμε στο νησάκι καθώς κανένα από τα δύο θαλάσσια ταξί δεν ήταν εκείνες τις ώρες διαθέσιμα. Μάλιστα μερικά άτομα αποφάσισαν να φύγουν καθώς κουράστηκαν να περιμένουν για τόσες ώρες μέσα στο ήλιο».

Πολλοί από τους τουρίστες ζήτησαν σε ντόπιους ψαράδες να τους μεταφέρουν με τα καΐκια τους μέχρι το νησάκι Τρίκερι ωστόσο τους αρνήθηκαν καθώς απαγορεύεται και φοβήθηκαν μήπως έχουν κυρώσεις από το Λιμεναρχείο.

Τέλος οι τουρίστες επικοινώνησαν με το Λιμεναρχείο Βόλου προκειμένου να παραπονεθούν για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου