ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία… οι μεταμφιεσμένοι Αρχιτέκτονες

με-επιτυχία-οι-μεταμφιεσμένοι-αρχιτ-851206

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Ετήσιος Χορός Μεταμφιεσμένων του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Μαγνησίας στην αίθουσα δεξιώσεων της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου. Η αίθουσα διακοσμήθηκε με κέφι και ευρηματικότητα από τους συναδέλφους αρχιτέκτονες του Δ.Σ., που συνέβαλαν τα μέγιστα στην δημιουργία ατμόσφαιρας αντάξιας της φήμης της βραδιάς.
Η βραδιά άνοιξε με το καλωσόρισμα του Προέδρου Γ. Άνθη και τις χαιρετιστήριες ευχές από Πολιτικούς και εκπροσώπους αρχών του Νομού μας. Τα εδέσματα ικανοποίησαν πλήρως τους συνδαιτυμόνες Αρχιτέκτονες και τους φίλους αυτών, ενώ η μουσική κράτησε αδιάκοπο το κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες. Ο πλούσιος μπουφές έγινε με την σπιτική φροντίδα του Γυναικείου Συνεταιρισμού Πτελαιού «Η Φτελιά», που δραστηριοποιείτε τελευταία στο τομέα του catering αλλά με σπιτική ευαισθησία. Τα ποτά – κρασιά, ευγενής χορηγία των αμπελώνων της οικογενείας Αποστολάκη, βοήθησαν στη δημιουργία μίας κεφάτης ατμόσφαιρας.
Ξεχωριστή νότα έδωσαν οι φοιτήτριες Αρχιτεκτονικής που επιπλέον βοήθησαν την διοργάνωση με την ευγένεια και τη φινέτσα της νιότης τους. Οι πλούσιοι λαχνοί, χορηγίες επιχειρήσεων της πόλης μας, έδωσαν την ευκαιρία μιας σημαντικής ενίσχυσης του όλου σκοπού. Τέλος παρακαλούνται όσοι έχουν του λαχνούς 115 και 247 να επικοινωνήσουν με τον Γραμματέα του συλλόγου Τριαντάφυλλο Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο 24210 38617.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου