ΤΟΠΙΚΑ

Σκόραρε ο Ρονάλντο για την Μίλαν, «τρένο» η Ιντερ στην κορυφή της Ιταλίας

σκόραρε-ο-ρονάλντο-για-την-μίλαν-τρέ-851206

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο, η Μίλαν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το «Αρτέμιο Φράνκι». Οι «ροσονέρι» με τον Βραζιλιάνο άσο να πετυχαίνει τα πρώτα του δυο τέρματα με την φανέλα της νέας του ομάδας, επικράτησαν 4-3 της Σιένα σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό.

Το «φαινόμενο», άνοιξε το σκορ 15’, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Βεργκάσολα. Ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι, που πήρε και πάλι την πρωτοπορία στο σκορ με τον Ολιβέιρα στο 28’, όμως και πάλι η χαρά τους κράτησε μόλις δυο λεπτά, αφού ο Μακαρόνε έφερε το ματς στα ίσα. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς έγερνε προς την ισοπαλία, ο Ρονάλντο έδωσε προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, εννιά λεπτά πριν το φινάλε, όμως και πάλι ο Μακαρόνε ισοφάρισε στο 89’. Τελικά, η λύτρωση για την Μίλαν ήρθε στο 90ο λεπτό με τον Μάσιμο Αμπροζίνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μίλαν, αν και αγωνίστηκε από το 77’ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπρόκι, κατάφερε να σημειώσει δυο γκολ και να φύγει με το «τρίποντο» απ’ την Τοσκάνη.

Η Ιντερ, μπορεί πλέον να πανηγυρίζει για την κατάκτηση του τίτλου και να κάνει τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν. Οι «νερτζούρι», σημείωσαν την 17η διαδοχική τους νίκη. «Θύμα» τους αυτή τη φορά, έπεσε η Κάλιαρι, η οποία ηττήθηκε 1-0 στο «Μεάτσα» από το γκολ του Μπουρντίσο στο 11’.

Η Ρόμα από την πλευρά της, έχασε κάθε ελπίδα για τίτλο, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εμπολι, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας, χάρη στο γκολ του Πότσι από το 4ο μόλις λεπτό. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τόστο στο 87’.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:Έμπολι-Ρόμα 1-0, Ίντερ-Κάλιαρι 1-0, Σιένα-Μίλαν 3-4… Σήμερα (16:00) Άσκολι-Ουντινέζε, Κατάνια-Φιορεντίνα, Λάτσιο-Τορίνο, Λιβόρνο-Μεσίνα, Παλέρμο-Κιέβο, Πάρμα-Σαμπντόρια και Ρετζίνα-Αταλάντα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου