ΤΟΠΙΚΑ

Ηττες για ΝΟΒΑ και Ο.Υ.Κ. στην Α2 πόλο

ηττες-για-νοβα-και-ο-υ-κ-στην-α2-πόλο-851206

Σε ήττα υποχρεώθηκε ο Ο.Υ.Κ. από τον πρωτοπόρο ΝΟ Λάρισας στο Θεσσαλικό ντέρμπι που διεξήχθη στην ανοιχτή πισίνα του ΕΑΚ για την 7η αγωνιστική της Α2 πόλο. Ηττημένος επέστρεψε από την Κέρκυρα και ο ΝΟΒΑ και φαίνεται πώς βγαίνει από νωρίς εκτός στόχων.

Κέρκυρα – ΝΟΒΑ 11 – 6
Η άνοδος και ο πρωταγωνιστικός ρόλος φαίνεται πως απομακρύνθηκαν αισθητά για το ΝΟΒΑ μετά την ήττα που υπέστησαν οι Βολιώτες στην Κέρκυρα. Το συγκρότημα του Μανόλη Παπαευαγγέλου δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης να δημιουργήσει πρόβλημα και να απειλήσει τους Φαίακες που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση με 11-6. Από την δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι απέκτησαν μια διαφορά δύο γκολ και κατάφεραν να την αυξήσουν μέχρι το τέλος, με το ΝΟΒΑ να υποχρεώνεται σε ρόλο κομπάρσου.
Τα γκολ για την Κέρκυρα πέτυχαν ο Χάνδανος έξι και από ένα οι Τριαντάφυλλος, Νεράντζης, Μουζακίτης, Πολυμέρης και Κόρδωνας. Για το ΝΟΒΑ σκόραραν οι Βαμβακάρης 3, Κορύτσας 2 και Παπαγιαννάκης.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-0, 3-2, 4-2
Η σύνθεση του ΝΟΒΑ (Παπαευαγγέλου): Καμπάδαης, Φρυδάς, Κουτσογιάννης, Θ. Αρνάκης, Κρινάκης, Παπαγιαννάκης, Πατσιαντάς, Κορύτσας, Κώστας, Χατζηιωάννου, Καρίκας, Βαμβακάρης, Σταθόπουλος.

ΟΥΚ – Λάρισα 7 – 9
Προσπάθησαν οι παίκτες του Νίκου Μαμούρη, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από το ΝΟΛ, γνωρίζοντας την ήττα με 7-9. Τα δυο πρώτα οκτάλεπτα ήταν αυτά που καθόρισαν το παιχνίδι και την τελική διαφορά στο σκορ, αφού τα δυο τελευταία έληξαν ισόπαλα με τους παίκτες του Ο.Υ.Κ. να κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά να μην τα καταφέρνουν.
Τα γκολ για τον Ο.Υ.Κ. πέτυχαν Γκαραγκούνης 2, Μπλάνας, Μυκονιάτης, Αδάμης, Λ. Μαυρατζώτου και Δελακάς. Για την Λάρισα: Βαμβουνάκης 2, Λάππας 2, Κουλουκτσής 2, Θεοχάρης, Βλαχάκης, Αμπαριωτάκης.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-2, 1-1
Η σύνθεση του Ο.Υ.Κ. (Μαμούρης): Λεώνης, Ηρειώτης, Καραμάνης, Δελακάς, Ελ. Μαυρατζώτου, Ξυφώλης, Απ. Μαυρατζώτου, Χατζηγούλας, Μυκονιάτης, Γκαραγκούνης, Χαλάς, Μπλάνας, Σ. Ζουμπουλιάς, Μουστακαλής, Μαρινάγης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου