ΤΟΠΙΚΑ

Στασιμότητα στη Νίκη

στασιμότητα-στη-νίκη-851206

Στασιμότητα χαρακτηρίζει όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Φυσικά το ζήτημα που «καίει» περισσότερο είναι το ιδιοκτησιακό, αφού από τα αποτελέσματά του θα δρομολογηθούν εξελίξεις και σε όλα τα υπόλοιπα «ανοιχτά μέτωπα».
Ο Στράτος Γιδόπουλος δεν έχει ακόμη δώσει την τελική του απάντηση. Στη Νέα Ιωνία εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι όλα θα πάνε καλά και η κυανόλευκη ομάδα θα πορευτεί με νέα πρόσωπα και με σωστές προϋποθέσεις την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά μέχρι ο έμπειρος παράγοντας να ανακοινώσει την απόφασή του, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Οι συζητήσεις συνεχίζονται τα όποια εμπόδια σιγά, σιγά ξεπερνιούνται, αλλά πριν την τελική ανακοίνωση, στη Ν. Ιωνία είναι αναγκασμένοι να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο…
Το μόνο θετικό που έχει προκύψει μέχρι στιγμής από την όλη υπόθεση, είναι το ενδιαφέρον που έδειξε ξανά η Δημοτική Αρχή της Ν. Ιωνίας. Ως γνωστόν οι σχέσεις της με την ΠΑΕ τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν σε οριακό σημείο και πραγματικά το γεγονός αυτό στοίχισε στη Νίκη που δεν είχε τη στήριξη των τοπικών φορέων. Τώρα διαφαίνεται ότι ξεκινά και πάλι μια συστράτευση δυνάμεων, που μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την ομάδα.
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες ένα σεβαστό ποσό αναμένεται να μπει τις επόμενες ημέρες στα ταμεία της ΠΑΕ, που προορίζεται αποκλειστικά για τις αποπληρωμές των οφειλών σε ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού. Αρκετοί από αυτούς έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, ωστόσο μερικοί παραμένουν χωρίς να έχουν πάρει χρήματα.

Παίρνουν θέση οι οργανωμένοι
Ανακοίνωση οσον αφορά στις ενδεχόμενες εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ Νίκης Βόλου εξέδωσε χθες ο όμιλος οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Στο Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» είμαστε πάντα έτοιμοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε σοβαρή και υπεύθυνη κίνηση με όραμα και προοπτική που συγκλίνει με τους στόχους και τις επιδιώξεις μας για την ανάκαμψη της ομάδας και την ανάκτηση της πληγωμένης της αξιοπρέπειας. Υποσχόμαστε ότι υπ’ αυτές τις προϋποθέσεις θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βγάλουμε τη Νίκη από το τέλμα της απαξίωσης και να συσπειρώσουμε τον πιστό, αλλά πικραμένο κόσμο της. Θα είμαστε όμως αμείλικτοι απέναντι σε οποιονδήποτε θελήσει να κοροϊδέψει και να διασύρει το όνομα, την ιστορία της, τα σύμβολα και τον περήφανο λαό της. Πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν διάφοροι αυτοαποκαλούμενοι «σωτήρες», πούλησαν στον φίλαθλο κόσμο της Νέας Ιωνίας ψεύτικες υποσχέσεις και όνειρα, εκμεταλλευόμενοι τα αγνά αισθήματα και την αγάπη του για την ομάδα. Η συνεχιζόμενη ομηρία, το παρασκήνιο και τα αόριστα, ομιχλώδη σενάρια, μας έχουν κάνει να είμαστε επιφυλακτικοί και καχύποπτοι. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ενδώσουμε σε καμία μέση λύση, ούτε να δεχτούμε ημίμετρα.
Περιττό να τονίσουμε για άλλη μία φορά ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε συγχώνευση, όποτε κι αν γίνει αυτή, και δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να υποστηρίξουμε μια μεταλλαγμένη ομάδα προς οικονομικό και μόνο όφελος αυτών που ενδεχομένως την δημιουργήσουν. Είμαστε και θα παραμείνουμε οπαδοί της Νίκης Βόλου (έτος ιδρύσεως 1924), οι αξίες που πρεσβεύει η ομάδα μας είναι ιερές και δεν θα τα θυσιάσουμε ούτε θα τα ξεπουλήσουμε για οποιαδήποτε κατηγορία και διάκριση. Όσο για την ερασιτεχνική Νίκη είναι προφανές ότι η στάση του Δ.Σ. δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο του θεματοφύλακα του συλλόγου. Ζητούμε απ’ όλα τα μέλη του Δ.Σ. να παραιτηθούν άμεσα, προκηρύσσοντας εκλογές για ένα νέο συμβούλιο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των φιλάθλων που αγαπούν τη Νίκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου