ΤΟΠΙΚΑ
-851206

Ο πάντα αεικίνητος Καραμανλής, έτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εν τη γενέσει τους.

Μέχρι και αδιάβροχους χαρταετούς έχουν προμηθευθεί κάποιοι πολιτικοί της περιοχής μας, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα μπορέσουν να πλησιάσουν πολίτες – ψηφοφόρους την Καθαρά Δευτέρα, ακόμη και αν οι ρίχνει καρεκλοπόδαρα.

Αν φτάσαμε κι όλας στη Σαρακοστή και ακολουθεί σύντομα το Πάσχα, τότε μπήκαμε πια και στην κανονική… προεκλογική περίοδο. Γι αυτό έχουν πληθύνει τόσο τα δελτία Τύπου βουλευτών και διάγουμε μία περίοδο θριάμβου και δικαίωσης των λαϊκών προβλημάτων και αιτημάτων.

Αρχισε ήδη και μας λείπει η χαρακτηριστική παρουσία και περισσότερο η φωνή του Κουλούρη από τα τηλεοπτικά δελτία και τις εκπομπές. Ιδίως εκείνες οι πολιτικές του αναλύσεις, που ήταν η χαρά μας. Αποφεύγει άλλες κακοτοπιές, μπας και τρυπώσει στο τέλος στο ψηφοδέλτιο.

Δύσκολο το τελευταίο, διότι ο Γιώργος τον περίμενε από καιρό στη γωνία. Από τότε που του μπήκε για το περίφημο αρχείο της Δήμητρας, αλλά και λίγο μετά, όταν έβαλε… διορία μέχρι τις εκλογές για την αρχηγία του.

Κάποιοι, όπως ο Ακης, σιγολένε ότι έπρεπε να διαγραφεί και ο Πάγκαλος. Οταν στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο ο τελευταίος ρώτησε (με το γνωστό του ύφος) «έχει πρόβλημα μαζί μου και όσα λέω κανένας;», ουδείς πήρε το λόγο. Ούτε ο Βενιζέλος που λέγεται ότι είναι ο επόμενος στόχος του Πάγκαλου.

Ε, όσο τσίπουρο και να καταναλώσεις, όσο και αν σε πιέζει η σκοπιμότητα του απέναντι φωτογραφικού φακού, δεν είναι εύκολο να χαμογελάσεις πειστικά τσουγκρίζοντας το ποτήρι του άλλου, αν σε λένε Ψωμιάδη ή Παπαγεωργόπουλο.

Τώρα που έγινε η αρχή, λέτε να έχουμε συνέχεια συναντήσεων σε βολιώτικο τσιπουράδικο με Βούλγαρη και Παπατόλια ή το… πρωτόκολλο απαιτεί αυτή να γίνει στα Λαδάδικα;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου